آرشخان مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 148 عنوان ما را ببخشید . | مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 84 پست ما آقایون زیادی داخل این سایت هستیم فقط بخاطر اینکه خانم خودمون یا کلاٌ خانمها را بهتر بشناسیم و مرد بهتری بشیم . خواهشاً فکر بد نکنید . تجربه های خوبی کسب کردیم . اگر خانمها هم مردها را بشناسن خیلی از مشکلاتشون حله عاشق مادرم ، بچه م و همسرم هستم 1402/01/10 | 11:48 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستممممممممم عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3204 اصلا هم درخواست دوستی به خانم ها نمی دهید اصلا هم تنتان نمی خارداصلا هم منتظر فرصت نیستید
پینگونیوم عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 20024 با بودنشون تو تاپیک ها مشکلی ندارم از اینکه بی ربط درخواست دوستی می دن مشکل دارم! یا ارحم الراحمین
malaketanhaee عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3550 جالب اینجاس مردا هزار رو دارن نمیشه شناخت والا.. ب خودتون نگیریدا الان حرصم گرفته خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞
uhana عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 1403 دلیل موجهی به نظر میرسه اما اجازه بدید یه توصیه ی دوستانه به شما بگم!جهان فردی آدم ها خیلی مبسوط تر ازون چیزیه که شما نسخه ی مشترکش رو ازینجا پیدا کنید .به نظر من شما باید خودتون رو بشناسید همین کفایت میکنه برای فهم زندگی. آن خط سوم منم...
آرشخان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 148 باور نمیکنم مردی انقدر بی کار باشه که بیاد توی یه سایت زنونه تا روحیات خانمش رو بهتر بشناسه!!! ... چون باور و اعتقادات تون اشتباهه . شاید هم تجربه شخصی تون و مردها تون مسیر اشتباه بوده عاشق مادرم ، بچه م و همسرم هستم
آرشخان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 148 دلیل موجهی به نظر میرسه اما اجازه بدید یه توصیه ی دوستانه به شما بگم! جهان فردی آدم ها خیلی مبسوط ت ... مردهای زیادی به اسم زنانه هستن . ولی مردهای سالم با نیت خیر با اسم مردانه اینجان عاشق مادرم ، بچه م و همسرم هستم
uhana عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 1403 مردهای زیادی به اسم زنانه هستن . ولی مردهای سالم با نیت خیر با اسم مردانه اینجان متوجه ی کامنت من نشدید! آن خط سوم منم...
آرشخان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 148 حیف ک مردا درک ندارن حیففف تجربه شناخت مردها را ندارید . شاید هم شما نمیتونید درک کنید . دنیای مردها زیبا و قشنگه عاشق مادرم ، بچه م و همسرم هستم
آرشخان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 148 متوجه ی کامنت من نشدید! بیشتر توضیح بدید . عاشق مادرم ، بچه م و همسرم هستم
آرشخان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 148 از بس خاله زنکید اگر پنهان کاری و دو رو بازی در زندگی نیارید مردها خاله زنک نمیشن . این یکی از دلایل خاله زنکی مردهاست . عاشق مادرم ، بچه م و همسرم هستم
malaketanhaee عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3550 مردهای زیادی به اسم زنانه هستن . ولی مردهای سالم با نیت خیر با اسم مردانه اینجان افرین میان بعد س روز فهمیدم زن نیس 😕😕 خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞