2777
2789
عنوان

ما را ببخشید .

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 84 پست
باور نمیکنم مردی انقدر بی کار باشه که بیاد توی یه سایت زنونه تا روحیات خانمش رو بهتر بشناسه!!!  ...

شما از اون دسته خانم هایی هستید که قیافه مظلوم و حق به جانب میگیرید و مرد ها را مقصر تصور میکنید . چشمها را باید شست

عاشق مادرم ،  بچه م و همسرم هستم
بیشتر توضیح بدید .

شرط اول شناخت آدم های دیگه اینه که شما به خودشناسی رسیده باشید تا بتونید بپذیرید ضعف ها و نقصان های بقیه رو و کسی براتون سنجه نباشه.

یعنی اگر دلیلتون شناختن همسرتون از روی تاپیک ها و اکت های اینجاست غلطه از بنیان غلطه! 

آن خط سوم منم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضورتون مشکلی نداره که 

فردی نباید تو این سایت باشه که اهل توهین هست(چه مرد چه زن)

وقتی دوستانه همگی در سایت هستیم،مشکلی وجود نداره 

اینم یه سایت مثل هزاران سایت و فضای مجازی دیگه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

علت رفتارهامون  که از دید شما خوب نیست اینه که به دنیای مرده توجه نمیکنید . اینو گفتم به بعضی از خامها که اگر مردشون را درک و توجه کنند زندگیشون گلستان میشه . خود شما خانمها مقصرید .نه ما مردها

اینجا تعداد شما ها بیشتره فقط علیه مردها جبهه میگیرید و قیافه مظلوم و حق به جانب برای خودتون . واقعیت اینه که در بیشتر موارد ناسازگاری زنها مقصرن

یعنی زنتو که کنارش داری زندگی میکنی نمیتونی بدون این سایت بشناسی؟😑😑

خیلی وقتها نمیشه حدس زد که تو سر یه خانم چی میگذره . یا از چی خوشش میاد یا از چی بدش میاد.

چرا اینجا دنبال شناخت ما هستید؟ برید خودتون و بشناسید. 

ک مرد خوبی نیستید.

اتفاقا زن و مرد زیاد از افکار هم خبر نداشته باشن بهتره. چون شکاک میشن. 

مثلا من خودم ب شخصه نوشتم از شوهرم رفت و آمدم و با خواهرم پنهان میکنم. 

چون شوهرم  کنترل گره. 

دعوا راه میندازه

نمیزاره خوش باشم. 

با اینکه من خانم خوب و گذشته پاکی داشتم. 

خوب اگر شوهر من کنترل گر نبود صد در صد این کار و نمی کردم. 

و فوق العاده راست گو هستم ولی این خصلت شوهر من باعث شده پنهان کاری کنم.جایی هم نمیرما فقط خونه خواهرم و مادرم و کلاس مشاوره همین 

ددقیقا همشون از رو خرابی اینجان

آره

فقطم یه سری کامنتای خاصو ریپ میزنن

مثلا یه بار تو یه تاپیک یه چیزی درباره ارتباط ازدواج و نیاز جنسی نوشته بودم،یه مرد اومده بود همین کامنتمو ریپ زده بود و کلی حرف مزخرف زده بود

خب تو اصلا چرا باید همچین کامنتیو ریپلای کنی بزمجه؟😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من وقتی مردها رو شناختم  رو آوردم به دوست داشتن خود . چون فهمیدم مردها لایق عشق نیستن و عشق و ...

شاید کسی که این تجربه یا نتیجه را برای شما داشته از شما یاد گرفته باشه . مردها از زنها عاشق ترن . نوع و روش عشق ورزیدن و اظهار کردن ش متفاوته

تجربه شناخت مردها را ندارید . شاید هم شما نمیتونید درک کنید . دنیای مردها زیبا و قشنگه

شوهرمو ب اندازع کافی میشناسم هفت سالع 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
آره فقطم یه سری کامنتای خاصو ریپ میزنن مثلا یه بار تو یه تاپیک یه چیزی درباره ارتباط ازدواج و نیاز ...

اره‌ یه خانویمم‌ گفته‌ بودن‌ ک سینه‌ هام کوچیکه‌ چیکار کنم‌ بزرگتر‌ بشن  ی خانوم‌ دیگ‌زیرش ریپ زده بود منم‌ میخام‌‌کوجیک‌ شه جیکار کنم‌ ی اقایی‌ اومده بود کلی‌ حرف‌ مزخرف‌ ک اینطور‌ خوبه شما از من‌ نظر بخاه و اینا‌ واقعا چرا باید ی آقا همجین‌ کاری بکنه خب از رو بیشعوری ک اینجا‌ عضو ک این‌ کاراروبکنن

مممممم
چرا اینجا دنبال شناخت ما هستید؟ برید خودتون و بشناسید.  ک مرد خوبی نیستید. اتفاقا زن و مرد زی ...

قطعا افکار منفی دارید که از لو رفتنش میترسید . وگرنه از روحیات یا افکار خوب هم اطلاع داشتن خیلی هم خوبه