2777
2789

خانما من کلا استرسیم از کاه کوه می سازم چیکار کنم برای استرسم  از استرس موهام کم پشت شد کلا 😭

چرا اخه انقدر استرس دارم خودمم نمی دونم برای چی 

رفتم مشاور گفت بهت قرص میدم دو سال پیش برای هر ۴۵ دقیقه ۲۵۰ تومن میدادم پول بی زبونو مثلا بهترین بود 

سر چهار جلسه گفت که بهت قرص میدم بجای اینکه با حرف ارومم کنه  من خیلی چهرم ارومه هر کی میبینه میگه مگه تو اصلا می دونی استرس چیه ولی از تو همیشه اشوبم

دستم بوی گُل می داد مرا به چیدن گُل محکوم کردند اما هیچکس فکر نکرد شاید شاخه گلی کاشته باشم.  زن کورد💪🏻         کاربر قدیمی هستم  خیلی هم مهربونم منو توی تاپیکاتون تگ کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس چی دارید

نمی دونم اصلا دلیلش چیه 

دستم بوی گُل می داد مرا به چیدن گُل محکوم کردند اما هیچکس فکر نکرد شاید شاخه گلی کاشته باشم.  زن کورد💪🏻         کاربر قدیمی هستم  خیلی هم مهربونم منو توی تاپیکاتون تگ کنید  
پرولاکتین بالا نداری؟

نمی دونم... آزمایش دادم چند باری همه چی اوکی بوده 

گاهی گفتار درمانی پاسخ دهنده نیست و باید با تکنیک دارو درمانی به درمانجو کمک کرد 

و تشخیص این بر عهده درمانگر هست 

شماهم بهتره به تکنیک درمانی که براتون مناسب هست تن بدین 

چون احتمالا گفتار درمانی برای مهار استرس و حالات شما کافی نبوده عزیزم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
گاهی گفتار درمانی پاسخ دهنده نیست و باید با تکنیک دارو درمانی به درمانجو کمک کرد  و تشخیص این ...

من بحثم اینه که خب کمی حداقل باهام صحبت می کرد

توی کل ۴ جلسه فقط من از خودم گفتم 

قرار بود دارو برای تپش قلب بهم بدن در حالی که من استرسم جوری نیست که تپش قلبم بره بالا