2821
2789
عنوان

چجوری فراموش کردید؟

231 بازدید | 28 پست

دخترایی که تو رابطه شکست خوردید و جدا شدید

و الان موفقید و سرپا و اصلا احساس غم و دلتنگی ندارید

چجوری تونستید فراموش کنید و دیگه دلتون تنگه نشه براش

⭐💓 خدای من پناه من 💓⭐

به نام خدا عشق و حال کردم و یکسال بعدشم شوهر 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا کردم و خدا بهم لطف کرد خودمم به خودم کمک کردم سرمو جورای دیگه گرم کردم الان خداروشکر اصلا برام م ...

چقدر طول کشید تا فراموش کنی؟

⭐💓 خدای من پناه من 💓⭐

به خودم تلقین میکردم من یه فرشتم اون یه الاغه که فرشته ای مث من رو از دست داده 😂

ببین اگ احساس غم و دلتنگی داری خودتو سرگرم کن مث خودش ک اصلا بهت فکرم نمیکنه 

گر خدا داری ز غم آزاد شو،..از خیال بیش و کم آزاد شو

هیچ وقت فراموش نکردم

بهم بد کرد و رفت

بی خبر رفت عقد کرد و بعد یه سال تو نامزدی جدا شد

هربار اون روزامو یادم میاد قلبم میسوزه

من ازدواج کردم شوهرم خیلی خوبه خدا رو شکر از اون وضعیت بیرون اومدم ولی یادآوریش هنوزم زجرم میده که چرا باهام اونجوری کرد

به خودم تلقین میکردم من یه فرشتم اون یه الاغه که فرشته ای مث من رو از دست داده 😂 ببین اگ احساس غم ...

الان فراموشش کردی کاملا؟چقدر طول کشید

میدونی گاهی اونقدر زخما پررنگ میشن که تا میای فراموش کنی میسوزن دوباره یادت میارن

⭐💓 خدای من پناه من 💓⭐
الان فراموشش کردی کاملا؟چقدر طول کشید میدونی گاهی اونقدر زخما پررنگ میشن که تا میای فراموش کنی میسو ...

اره دوماه طول کشید خیلی حالم بد بود همه از حالم فهمیده بودن اما بعدا روحیه ام از وقتی که با اون بودمم شاد تر شده 

اینم بگم اون برگشته ولی من دیگ قبولش نکردم میگه از وقتی رفتی زندگیم خراب شده از خانواده اش جدا شده عرق میخوره اما دیگ برام اهمیتی نداره

گر خدا داری ز غم آزاد شو،..از خیال بیش و کم آزاد شو
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز