2777
2789

تایپی که توش غلط تایپی نباشه :/

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپی ک فینگلیش نباشه و توی جمله شون شونصد بار بجاری ه از ع استفاده نکنن مثل آرع بیچارع وایییی خیلی ...

من واقعا رو اعصابمه ولی بعضی وقتا چون ه ع کناره همه اینجوری می‌نویسم به دلیل گشادی درستش نمیکنم😂

بچه ها منظورش از تایپ تایپ کردن نیست منظورش نوع ادمیه که می‌پسندید 😂😂😂 واییی

میدونم خودم، از تاپیک قبلیش حس خوبی نگرفتم زدم به شوخی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من ظاهر و استایل زیاد برام مهم نیست فقط خیلی چاق

نباشه رو چاقی حساسم🥲😂💔

وضع مالی هم برام مهم نیست....

فقط پایه باشه هرچی گفتم بگه چشم ساعت ۳ نصفه شب 

گفتم بریم شمال پاشه بریم😂🥲💔

کتکم نزنه😂😑💔

من فقط همینو و بس آدم سخت گیری نیستم....

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
قد بلند چارشونه همین بقیش زیاد مهم نیس

یه سوال مثلا هیکلش خیلییی قشنگ باشه بعد دماغش یه خروار چشاش یکیش کوچیک کوچک یکیش بزرگ لبشم داغون 

راضییی واقعا؟

یه سوال مثلا هیکلش خیلییی قشنگ باشه بعد دماغش یه خروار چشاش یکیش کوچیک کوچک یکیش بزرگ لبشم داغون&nbs ...

ابن عزیزم یه جور معلولیت هستش منظورم اینه مثلا سبزه باشه یا چشم رنگی نباشه مهم نیست یا قد بلند و قد کوتاه یا خوش استایل نباشه مهم نیست برام یا بینی بزرگ مهم نیست برام

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.