2777
2789
عنوان

کیا تو مدرسه حالشون بد بود؟

361 بازدید | 28 پست

اینکه حس خوبی نداشته‌باشید ،یا از بچه ها حس خوبی نگیرین

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرسه مو‌ دوست نداسنم ازس متنفر بودم ولی با ابن حال باید میرفتم چون مامانم زورم میکرد

منم،ولی مدرسمو عوض میکنم سال بعد

وحشتناک ترین دوران.دوران مدرسم بود الانم خواب ترسناک میخوام ببینم خواب میبینم امتحان دارم و جا موندم یا بلد نیستم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

من تغییر مدرسه دادم نزدیک دی ماه،یه ضربه وحشتناک به درسم خورد،بخاطر لجبازی مدیر سر اینکه اون اوایل که مدارس باز شد اعتراضات شروع شده بود و من یه ادم به شدت تعصبی بودم یه خانم مذهبی هم اومده بود توی کلاس و مدام بد میگفت از کسایی که فوت شده بودن،من ادمیم که نمیتونم سکوت کنم و اونقدر قشنگ و بزرگونه نسبت به سنم حرف میزنم( به گفته دیگران) و اونقدر حالیم بود که اون خانم بهش برخورد و تهدیدم میکردن که منو لو میدن،من واقعا ترسی نداشتم و ادامه دادم،شعار نویسی و... تهشم مدرسمو عوض کردن،مدرسه جدید،بچه هاش عتیقن واقعا نمیدونم چجور بگم که یه جورین ...

من جدیدا به دانشگاه این حسو پیدا کردم ، اولش خوب بود ولی الان حوصله ندارم برم ، البته عاشق رشتمم

من درسو دوست دارم،بخاطر جو مزخرفش بدم میاد