2777
2789
عنوان

کیا تو مدرسه حالشون بد بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست
من تغییر مدرسه دادم نزدیک دی ماه،یه ضربه وحشتناک به درسم خورد،بخاطر لجبازی مدیر سر اینکه اون اوایل ک ...

میتو..

من مدرسمو عوض میکنم هرچی باشه بهتر ازین عجوزه هاس🦦🐈‍⬛

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا :) امیدوارم یه مدرسه خوب پیدا کنی که توش راحت باشی  

ممنونم..توهم..واقعا دیگه خسته شدم ازینکه هیچ شباهتی به این ادما ندارم))

ممنونم..توهم..واقعا دیگه خسته شدم ازینکه هیچ شباهتی به این ادما ندازم

مرسی 💜 

درکت میکنم.خیلیییی سخته خیلی از درس هم باعث میشن ادم زده شه :) اگه یه رفیق صمیمی داشتی راحت تر میتونستی تحمل منی،من مدرسمو که عوض کردم رفیقم بزور اومد باهام برا همین سعی میکنم تحمل کنم تا تموم شع امسال

تیزهوشان که قبول شدم مجبور شدم از دوستام جدا بشم سال اول خییلی سعی کردم با بچه‌ها ارتباط بگیرم ولی نتونستم اتفاقا تو اکیپ بچه باحالا بودم ولی هیچ جوره حس دوستی رو ازشون نمی‌گرفتم مثل کابوس بود کم کم افسردگی گرفتم و افت شدید تحصیلی به زور می‌رفتم مدرسه کلی غیبت داشتم شده بودم شاگرد آخر و بازم برام مهم نبود

من برعکس عاشق مدرسم بودم با وجود اینکه بشدت سخت میگرفتن روزی نبود که امتحان نداشته باشیم حتی پنجشنبه ها رو هم میرفتیم ولی الان واقعا دلم تنگه باورم نمیشه دوساله مدرسم تموم شده:(

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
مرسی 💜  درکت میکنم.خیلیییی سخته خیلی از درس هم باعث میشن ادم زده شه :) اگه یه رفیق صمیمی داشت ...

اوم♡)

من برعکس عاشق مدرسم بودم با وجود اینکه بشدت سخت میگرفتن روزی نبود که امتحان نداشته باشیم حتی پنجشنبه ...

اگه بخونید متوجه میشین من بخاطر درس از مدرسه بدم نمیاد..

تیزهوشان که قبول شدم مجبور شدم از دوستام جدا بشم سال اول خییلی سعی کردم با بچه‌ها ارتباط بگیرم ...

من الان اینجوریم خیلی برام سخته من بچه درس خون بودم کم کم افسردگی گرفتن وبعدم دو قطبی الان هم به زور میرم نمیتونم سر کلاس یه ده دقیقه بشینم حالم بد میشه