2777
2789

خیلی فکرم درگیره از لحاظ مالی میتونم هزینه های دانشگاهو پرداخت کنم یا چی از طرفی هم دلم میخواد معماری بخونم

این سوال منم هست. خیلی معماری دوست دارم الان نمیتونم برم آزاد و اینا میخوام بدونم پیام نور چطوره معماری ولی هیچکس کمک نمیکنه☹️

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معماری خوندم دانشگاه هنرومعماری پارس خوب بود

غیرانتفاعی؟ بدون کنکوره؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
غیرانتفاعی؟ بدون کنکوره؟ 

نه ورودیش با کنکوره یه ورودیش بدون کنکوره اونی ک بدون کنکوره بدرد نمخوره یادمه استادا میگفتن ورودی بهمن ها ک بدون کنکورن خیلی تنبلن ما هم چیزی یادشون نمیدیم وقت نمیزاریم براشون 

اگه میخوای غیرانتفاعی بری جای خوب برو تحقیق کن قبلش و کنکور بدی بهتره

💖🕊
نه ورودیش با کنکوره یه ورودیش بدون کنکوره اونی ک بدون کنکوره بدرد نمخوره یادمه استادا میگفتن ورودی ب ...

مرسی عزیزم.