mam_sefidbarfi مدیر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 عنوان منظوردکتره چی بود؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 58 پست بچه هادیروزسونو۱۸هفته رفتم بعددکترش مردبودبرداشت بمن گفت دیروزی لباس دیگ تنت بودینی چی ؟من مردم ازخجالت دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭 1402/01/10 | 02:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندق،خانوم عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 8504 ن سونواکثرامرده توشهرما عه منظورم سنوی داخلی بود خواهرم رفت پیش زن برای سنوی داخلی واژن
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 من اگه بودم دیگه پیشش نمیرفتم ازش شکایت میکردم مردیکه هیز تا بفهمه دنیا دست کیه عزیزم پدربزرگمواشتباه عمل کردن ب فلاکت افتادمردشکایت کردیم هیچی ب هیچی بعدمن برم چی بگم وقتی توی دادگاههادرخاستای بدب زنای درحال طلاق دارن خودش نبودپزشک جایگزین بود دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 عه منظورم سنوی داخلی بود خواهرم رفت پیش برای سنوی داخلی واژن متنوبخون گفتم سونوحاملگی گلم تازه ی زن اومده بودسونوواژن فک کنم روزه دکتره روساخت😐😐😐😂😂 دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
فندق،خانوم عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 8504 متنوبخون گفتم سونوحاملگی گلم تازه ی زن اومده بودسونوواژن فک کنم روزه دکتره روساخت😐😐😐😂😂 وای خدانکشت😂😂😂😂
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 خواسته بگه من حواسم جمعه و حافظه م قویه من ک نفهمیدم چی گفت اومدم اینجابگم بفهمم منظورش چیه دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 وای خدانکشت😂😂😂😂 والاچجورروشون میشه من سردخترم سونوواژینالمورفتم پیش ی خانم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 میگین ب بقیه هم تیکه پرونده فک نکنم فقط منوترسونده دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
ساعت_عشق۲ عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 988 من شوک شدم هیچی نگفتم حالا واقعا لباست عوض شده بود یا نه؟!
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 حالا واقعا لباست عوض شده بود یا نه؟! اره تاپیکوروزشواشتباه زدم ۲روزپشت سرهم رفتم سونوبچه خودشوجم کرده بودی وقت منظورش بلوزم نبوده چون روزاول هواگرم بودنخی پوشیدم روزدوم بارون اومدبافت پوشیدم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
ساعت_عشق۲ عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 988 اره تاپیکوروزشواشتباه زدم ۲روزپشت سرهم رفتم سونوبچه خودشوجم کرده بودی وقت منظورش بلوزم نبوده چون روز ... لباس زیرتم عوض شده بود یا فقط بلوزت؟
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 لباس زیرتم من عوض شده بود یا فقط بلوزت؟ اره من هروزعوض میکنم خیلی تمیزم وای چقدخنگم لاشی منظورش اون بوده تازه هم شیوکردم چون عفونت نگیرم وای😔😔😔😮💨 دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 ودافاکککک برو سنگ بزن شیسه مطبو بترکون درو بیناموسی لاشی حالافهمیدم منظورش این بوده کوپشمات.🫢😐😐😐 دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
ساعت_عشق۲ عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 988 اره من هروزعوض میکنم خیلی تمیزم وای چقدخنگم لاشی منظورش اون بوده تازه هم شیوکردم چون عفونت نگیرم وای ... اره دیگه از لباست خوشش اومده بود دیگه شیو هم کردی بیشتر تو چشش اومد🫥🫥🤷♀️
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 تم وای چقدمریضه ک......ش من حامله اصلاتونخ این چیزانیسم چون باشوهرم نبودم این دفه دیرزدم بعددکترزنانم گفت پشماتوبزن عفونت نکنی 😆دقیقاروزبعدش رفتم سونوک شیوکرده بودم لعنت ب پزشک مریض مرد دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭