2777
2789
عنوان

منظوردکتره چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 58 پست
چ شکی داری حالت بده هانزا امروز تاپیک عکس سونومومیزارم

آخه سونوی شکم چه ربطی به لباس زیر داره؟! 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من بهت مشکوکم استارتر  مگه سونو شکمی نبود؟! چه ربطی به لباس زیرت داره؟!

شماخدت سونوواژینالتومیری جامرد؟من یکی نمیرم سونوحاملگی روفقط میرم ک اینجااکثرامردن خوده دکتره نبوده خارجه این بیشرف جایگزین بوده

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماخدت سونوواژینالتومیری جامرد؟من یکی نمیرم سونوحاملگی روفقط میرم ک اینجااکثرامردن خوده دکتره نبوده ...

اصلا حرفات چه ربطی به سوال من داره هورمونات بهم ریخته توهم می زنی انگار

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
الان چرا لباس زیرا رو باید ببینه؟؟ والا ما فقط دستگاه قسمت زیر شکم بود زیرشم شلوار

خب برامنم سواله تواون تاریکی بعدشم من شلوارم کشی بودمیگفت کشتوبگیرمزاحمه دستتوبردارمن سرخ شده بودم بچمم خدشوجم کرده بود۲روزپشت سرهم رفتم میگف ی قسمت مهم سونوته دسشوبچم گذاشته بود.وی صورتش 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
شماخدت سونوواژینالتومیری جامرد؟من یکی نمیرم سونوحاملگی روفقط میرم ک اینجااکثرامردن خوده دکتره نبوده ...

من فک کردم مشکوک ازاین جهت من سونوواژینال بودم ونمیگم خب نمیدونم منظورت ازشک چیه سرصبحی 

آخه سونوی شکم چه ربطی به لباس زیر داره؟! 

بضی بچه هاپایینن بضی بالاخره من پایینه

اصلا حرفات چه ربطی به سوال من داره هورمونات بهم ریخته توهم می زنی انگار

بچه من خیلی پایینه دکترازاین شکم بنداز مخصوص داده دخترم باامپول پروژسترون نگه داشتم زودنزام

نرید خو پیش دکتر مرد که شکل لباستونم حفط نکنه و شمام خجالت نکشید گلم. حالا چرا دو روز پشت هم رفته بو ...

کف کردم بخداازبس گفتم همه خارجن بعدشم تا۱۵نیسن اینجااکثرامردن چون بچه دسش روصورتش بودورحمموبچه جم بودن گلم

😂😂😂😂😂 خوب دیگه کاملا متوجه شدم

توروحت جررررر

😂😂😂😂😂 خوب دیگه کاملا متوجه شدم

ن فک کن ۲روزپشت هم رفتم شرتامونشون بدم خخخخخخ بااون شرتای مسخره حاملگی

وااااای😂😂😂😂😂😂،حالا نو و خوش رنگ بودن یا نه ؟

اره من سری ماه همه رودورمیریزم