2777
2789
عنوان

زنه تو اتوبوس زد پشت گردن راننده 😲

7071 بازدید | 134 پست

دیشب من داشتم با اتوبوس از شهرستان بر می گشتم 

بعد راننده اتوبوس مدام با زنش یا حالا هر خانمی بود پشت تلفن داشتن همش دل می دادن و قلوه می گرفتن مردِ خیلی بلند بلند حرف می زد من روی صندلی تک نفره ردیف دوم پشت سر راننده یعنی سمت چپ اتوبوس نشسته بودم شوهرمم باهام نبود بعد به خانمی جلوم نشسته بود یه بار به این اقا تذکر داد 

واقعاااا صداش بلند بود بعد حرفای خیلی خصوصی هم می زد انگار هیچ کس نیست از این هندزفری بلوتوثی ها هم تو گوشش بود از اونا هست می اندازن دور گردن  یه آقا هم بهش تذکر داد بعد شاید نزدیک ۳ ساعت هی قطع می کرد سر عوارضی، دوباره زنگ می زد 

زنه هم پا نشه محکم بزنه پشت گردنه راننده 😳

من نمی دونستم بخندم یا چی خیلی یهویی و ناجور بود 

یه صدایی هم داد  یه دفعه کل اتوبوس ساکت شد 

هستید بقیش رو هم بگم؟ 

دستم بوی گُل می داد مرا به چیدن گُل محکوم کردند اما هیچکس فکر نکرد شاید شاخه گلی کاشته باشم.  زن کورد💪🏻         کاربر قدیمی هستم  خیلی هم مهربونم منو توی تاپیکاتون تگ کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بگو

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست