2777
2789
عنوان

شعرهایی برا کودکان

15856 بازدید | 415 پست
سلام دوستای گلم خواستم اینجا یه سری شعر بذارم برای بچه ها از قدیمی ها که زمان خودمون تو مهد میخوندیم و جدیدا که بچه ها بلدن برای خودم خیلیاش جدیده و خیلی هاشم نوستالژی اگه شما هم هر شعری دارین بذارین تاپیکو پربارتر میکنین پیشاپیش تشکر میکنم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

تپلویم تپلو. صورتم مثل هلو قدو بالام کوتاهه چشم و ابروم سیاهه مامان خوبی دارم. میشینه توی خونه میدوزه دونه دونه. یا میبافه دونه دونه میپوشم خوشگل میشم. عین دسته گل میشم

سمیه مامان آینده: اتل متل کلاغه کلاغه توی باغه کلاغه قارقار میکنه مورچه رو بیدار میکنه مورچه میره کار میکنه دونه ها رو بار میکنه تو لونه انبار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

dds.khanom: اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد. مورچه پا شکسته راه نمیره نشسته با برگی پاشو بسته نمیتونه کار کنه دونه هاشو بار کنه تو لونه انبار کنه مورچه جونم تو ماهی عیب نداره سیاهی خوب میشه پات الهی

عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رختخاب مخمل ابیش خابیده یه روز مامان رفته بازار اونو خریده قشنگتر از عروسکم هیچکس ندیده عروسک من چشماتو وا کن وقتی که شب شد اونوقت لالاکن حالا بیا باهم بریم حیاط بازی کن توپ بازی و شن بازی و طناب بازی کن

رزالین: جوجه جوجه طلائی نوکت سرخ و حنائی تخم خود را شکستی چگونه بیرون جستی گفتا جایم تنگ بود دیوارش از سنگ بود نه پنجره ، نه در داشت نه کسی ز من خبر داشت دادم به خود یک تکان مثل رستم پهلوان تخم خود را شکستم اینگونه بیرون جستم

یه دختر دارم شا نداره صورتی داره ما نداره از خوشگلی تا نداره به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم به راه دور ش نمیدم به حرفه زورش نمیدم به کسی میدم که کس باشه پیرهن تنش اطلس باشه شاه بیاد با لشکرش شاهزادهاش دوروبرش واسه پسر کوچکترش ایا بدم ایا ندم ؟ به کسی میدم که تک باشه ملک باشه ملک باشه دختر من رفیق من هم نفس شفیق من نگین انگشتر من عقیق من عقیق من دختر من یار بابا شمع شب تار بابا تو این گلستون جهان تو گل بی خار بابا ... یه دختر دارم شا نداره صورتی داره ما نداره از خوشگلی تا نداره به این و اونش نمیدم به همه نشونش نمیدم به خواستگارش نمیدم به هر دیارش نمیدم به کسی میدم که تک باشه ملک باشه ملک باشه شاه شهر ما بیاد به صد برو بیا بیاد با گنج هدیه ها بیاد ایا بدم ؟ ایا ندم؟

رزالین: گل همه رنگش خوبه بچه زرنگش خوبه تو کتابا نوشته تنبلی کار زشته تنبل همیشه خوابه جاش توی رختخوابه پاشو پاشو بیدارش کن از رختخواب جداش کن بشور دست و رویش شانه بزن به مویش … بره به کودکستان میان آن گلستان

رزالین: حسنی بی دندون شده زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده بادندوناش شکسته بادوم سخت و پسته مک زده به آبنبات هی جویده شکلات قندونو خالی کرده وای که چه کاری کرده دونه به دونه دندوناش خراب شدن یواش یواش

رزالین: حاجی لک لک تو کجایی ؟ رو بلندی چی چی خوردی ؟ نون قندی ؟ مال من کو ؟ پیشی برده اگه پیشی رو ببینم ،سر دمشو می چینم

رزالین: خرگوشک مامانی تا کی میخوای بخوابی؟ دویدی و دویدی خسته شدی خوابیدی لاک پشته از کنارت رد شد و تو ندیدی

چه دختری چه چیزی دست میکنه تو دیزی گوشتاشو درمیاره نخوداشو جا میذاره دیزی که گوشت نداره باباش خبر نداره

نوشین(مامان هیلدا): دکتر چه مهریونه درد منو میدونه با شوخی و با خنده زخم منو میبنده میگه مریض کوچولو کوچولو و موچولو برو بخواب تو خونه دوای تو همینه تا که بشی سلامت خوشحال و شاد و راحت