2777
2789
عنوان

شعرهایی برا کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 15856 بازدید | 415 پست
آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برام مشکله کاشکی اونو می بستم ای خدا چی کار کنم آهو مو پیدا کنم ای خدا چی کار کنم آهو مو پیدا کنم وای چکنم وای چکنم کجا اونو پیدا کنم کاشکی اونو می بستم کاشکی اونو می بستم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

رزالین: پاییزه و پاییزه برگ درخت می ریزه هوا شده کمی سرد روی زمین پر از برگ دسته دسته کلاغا میرن به سوی باغا همه باهم یکصدا میگن قار قار قار قار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای اسمان چه میشد برف تو خوردنی بود خوش مزه و قلنبه مانند بستنی بود هم طعم طالبی داشت هم انبه و گلابی با رنگهای خوشگل زرد و بنفش و ابی ای وای ارزویم دارد یکی دو مشکل این جور بستنی ها قاطی است با شن و گل

مامان فرفری: عروسک خوشگل من بشین کنار دل من شب شد لا لا کن-شب شد لا لا کن. دختر ناز خوب من , نازنین محبوب من شب شد لالا کن-شب شد لالا کن سر شبی عروسک من تو دل مامان و بابا خودشو جا می کنه میره لالا می کنه (2 بار) نه دیگه گریه می کنه نه دیگه دعوا می کنه نه مثل بچه های بد داد و غوغا میکنه.

مامان فرفری: دختری دارم کس نداره مثل او هیچ کس نداره موهاشو ببین سیاااههههه چشماش قشنگه ماههههه قدشو ببین بلنده دالی می کنه می خنده- دالی می کنه می خنده مامانی منو لوس می کنه می بوسه هی بوس میکنه میشینه مامان کنارم چه مامان نازی دارم شادی می کنیم قهقه قه غذا می خوریم به به به- غذا می خوریم به به به

3<امی: پاییز که میاد باد و باد و باد زوزه میکشه میکنه فریاد برگ درختا باید بریزه چون الان نوبت فصل پاییزه باد و باد و باد ای داد بیداد (2بار) مادرش میگه ای داد بیداد زود لباس بپوش داره باد میاد

3> امی: لای لالایی گل لالا مهتاب اومده بالا موقع ِ خواب حالا لای لالایی گل نینی خوابای خوب ببینی روی ابرا بشینی مامانی خوبه پیشت میمونه قصه میخونه دونه به دونه

یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه می زنم زمین، هوا می ره نمی دونی تا کجا می ره من این توپو نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد

گل گل گل !گل اومد کدوم گل؟! همون که رنگارنگه ؛برای شاپرکها یه خونه ی قشنگه! کدوم کدوم شاپرک؟! همون که روی بالش ،خال های :سرخ وزرده با بال های قشنگش، می ره وبرمی گرده کدوم بال؟! بالی که باز می شه وبسته می شه می بنده اون روشاپرک وقتی که خسته می شه (شاپرک خسته می شه بالهاشو زود می بنده روی گلها می شینه شعرمی خونه می خنده)(تکرارکنید)

خوشحال و شاد و خندانم قدر دنیا رو می‌دانم خنده کنم من دست بزنم من پا بکوبم من جوانم. در دلم غمی ندارم زیرا هست سلامت جانم عمر ما کوتاست چون گل صحراست پس بیایید شادی کنیم. بیایید باهم بخوانیم ترانه‌ی جوانی را عمر ما کوتاست چون گل صحراست پس بیایید شادی کنیم. گل بریزم من از روی دامن بر روی خرمن شادانم

توپ سفیدم قشنگیو نازی ، حالا من میخوام برم به بازی بازی چه خوبه با بچه های خوب ، بازی میکنم با یه دونه توپ چون پرت میکنم توپ سفیدم را ، قل قل میخوره میره به هوا قل قل میخوره تو زمین ورزش ، یک و دو و سه ، چهار و پنج و شش

باز تلفن زنگ میزنه تو گوشم آهنگ میزنه من گوشیرو برمیدارم میگم الو سلام دارم مامان جونم صداش میاد صدای خنده هاش میاد از پشت سیم بهم میگه بزرگ شدی حالا دیگه صدآفرین بر پسرم ، برات یه هدیه می خرم صدآفرین بر دخترم ، برات یه هدیه می خرم

صبح که از خواب پا میشم اول آفتاب پا میشم یه کمی ورزش میکنم تو باغچه نرمش میکنم صدا میزنم مامان جون چایی رو بریز تو فنجون وقتی چایی رو نوشیدم مامانو بابارو بوسیدم میرم به کودکستان خوشحال و شاد و خندان

این خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته با چوب نعناع ساخته تنهای تنها ساخته (هزار بار این بیت رو تکرار کنید لطفا ) دیو اومد ،کدوم دیو(مجددا هزار بار تکرار کنید ) دیوی که توی خواب بود ،کدوم خواب؟ خوابی که تو چشاته،کدوم چشم؟ چشمی که روزو گم کرد،کدوم روز؟ روزی که قصر ما بود،کدو قصر؟ دیو اومد دیو اومد دیو اومد کدوم دیو کدوم دیو کدوم دیو صداش کنیم رهایی زمینی نه هوایی انگار به فکر مایی انگار به فکر مایی به فکر ما نبودی ،از غم رها نبودی وگرنه دیو دود میشد یک شبه نابود میشد ین خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته با چوب نعناع ساخته تنهای تنها ساخته 7 درو بستی نمکی 1درو نبستی نمکی 7 درو بستی نمکی 1درو نبستی نمکی همینه که بی عروسکی،همینه که بی بادبادکی یک الک بی دولکی همینه که بی عروسکی ین خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته با چوب نعناع ساخته تنهای تنها ساخته (هزار بار تکرار کنید ) خونمون رو آب برده اقصه رو خواب برده دیو اومد ،کدوم دیو(لطفا هزار بار تکرار کنید )