2777
2789
عنوان

بچه های مهمان یا میزبان چکار ناراحت کننده ای کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 25 پست
منم جای شما بودم بدم میومد.یعنی چی که همه جا رو بگرده؟؟😡

تازه از هرچیزم خوشش میومد میخواست برداره برای خودش دیگه اونجا  می گفتم یادگاری یا اندازه ات نمیشه و از این دست حرفا تا از سرش بیوفته .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه از هرچیزم خوشش میومد میخواست برداره برای خودش دیگه اونجا  می گفتم یادگاری یا اندازه ات نمی ...

مقصر مادره

یا باید از قبل اموزش بده

یا

دنبال بچش راه بیافته و نزاره فوضولی کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یعنی شما میگی اجازه میدم بچه ام آسایش دیگران رو به هم بریزه و خودم ریلکس بشینم لذت ببرم ؟ در حالی که ...

خیر عزیز آسایش دیگران با بازی بچه ها بهم نمیریزه دنبال چی میگردی تو حرفا آخه .بله والدین باید بچه رو خونه دیگران کنترل کنن بچه ها برای پدر مادر عزیزن ن برای دیگران ک تحمل کنن کارهای بدشونو پس باید کنترل کنن در کل گفتم وقتی این حرکت ب چشمت اومده حتما بچه نداری چون اینقدر اذیتت میکنه ک این برات پیش پا افتاده میشه بخون متنو بعد بیا زود جبهه بگیر

من از بچه ها ناراحت نمیشم حتی شده وسیله گرون شکستن عصبی شدم ولی زود فراموش کردم اما کار بزرگترا ک از ...

من اگر ببینم پدر و مادرش سعی می کنن بچه رو کنترل کنن یا عذر خواهی می کنن بابت خرابکاری بچه  ناراحت نمیشم اما حقیقتا با پدر و مادرای بی خیالی که تو مهمونی ها بچه اشون رو آزاد میزارن تا هر بلایی سر خونه و وسایل میزبان میخواد بیاره نمی تونم کنار بیام نه با خودشون نه با بچه هاشون و سعی می کنم ارتباطمو باهاشون به حداقل برسونم 

من اگر ببینم پدر و مادرش سعی می کنن بچه رو کنترل کنن یا عذر خواهی می کنن بابت خرابکاری بچه  نار ...

از بس بچه هاشون از اسباب بازی بچم ک هنوز خودش بازی نکرده بود شکستن ک دیکه الان پرو شدم در اتاقو تا میان قفل میکنم زود میدون میرن در اتاق میبینن قفله ولی برام ناراحتیشون مهم نیست چون چند بار وسیله شکسته و مادرشم میدونه

من اگر ببینم پدر و مادرش سعی می کنن بچه رو کنترل کنن یا عذر خواهی می کنن بابت خرابکاری بچه  نار ...

اگر مثل خواهرشوهر من پورو بیخود باشه بهت میگه وا بچس دیگه شماصبر و طاقت نداری

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

بچه خواهر شوهرم همراه مادرشوهرو پدر شوهر یک ماهی خونه ما بودن 

بچه خواهر شوهرم همش بی اجازه در کمد ویترین رو باز می کرد دکوری برمیداشت برا بازی. مادرشوهرمم هیچی نمیگفت در صورتی که اگه پسر من تو خونه اونا حتی یکم جوم می خورد مادرشوهرم بهش میگفت بی تربیت

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
خیر عزیز آسایش دیگران با بازی بچه ها بهم نمیریزه دنبال چی میگردی تو حرفا آخه .بله والدین باید بچه رو ...

اینکه بچه مهمان بره توی خصوصی ترین قسمت خونه مارو بگرده  وسایل شخصی رو برداره حتی بخواد برداره با خودش ببره اسمش بازی نیست. این دقیقا به هم ریختن آسایش دیگرانه 

ازاینکه بچه دوازده سیزده ساله درازبکشه رومبل وغذاوخوراکیاشو همونجابخوره ،ازاینکه قهروقهربازی کنه بابچم ،ازاینکه هی بپرسه نوشیدنی ندارین،ژله ندارین،بستنی ندارین خیلی بدم میاد ،اگه داشتم میاوردم ،یا به زوووور اجازه بچه رو بگیرن ببرن باخودشون خونشون ،ازاینکه مثلا به تعداد کلوچه گذاشتم براهمه که باچلیی بخورن ،بچهه چهارپنج تا برداره بخوره به چندنفرنرسه،بیشرازاینکه بیان خونم بابچم قهرکنه عصبی میشم ،خودم دوتابچه دارم خیلیییی رعایت میکنم 

اگر مثل خواهرشوهر من پورو بیخود باشه بهت میگه وا بچس دیگه شماصبر و طاقت نداری

منم  مثل خودشون پرو مستقیم و غیر مستقیم هم  به بچشون تذکر دادم  هم تو گوش خودشون کردم که من صبر و طاقتم در برابر اینکه کسی بخواد حریم خصوصیمو بهم بزنه کمه میخواد بچه باشه یا بزرگسال البته خون دل ها خوردم تا تونستم ایطوری رک بشم و حد و مرز بزارم برای دیگران و بچه هاشون الانم اگه کمی عقب نشینی از من دیده بشه دوباره به دوران اوایل ازدواجم برمیگردم  که بچه های خانواده همسرم وقت و بی وقت بدون در زدن میومدن تو خونه ی ما و خبر میبردن اینور اونور و همه حا سرک می کشیدن . چندین ماه خودخوری کردم و حتی اشکم درومد  اما فکر میکردم  باید تسلیم باشم تا باهام خوب باشن و حرمت ها حفظ بشه اما زهی خیال باطل چون همون کوتاه اومدنا در برابرشون داشت حرمت هارو زیر سوال میبرد .