2777
2789
عنوان

نامزد عقدیم برا اولین بار بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 46 پست

اکثر تاپیکات راجب اینجور موضوعاس

عزیزم بکش بیرون چرا از هر حرف اون بنده خدا دنبال ی چیزی میگردی خب زنشی با شما ازین حرفا نزنه با کی بزنه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خودش قبلا با کسی رفیق نبوده رابطه نداسته؟ چه معنی داره اخه از رابطه داستن یه شخص دبگه بگه اونم تو خلوت دونفره 🤓

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر تاپیکات راجب اینجور موضوعاس عزیزم بکش بیرون چرا از هر حرف اون بنده خدا دنبال ی چیزی میگردی خب ...

خب عزیزم واسه بوس و بغل راحت نیس چرا ولی اینطور  حرفی رو راحت زد

کجای کار میلنگه

ببین میگن گدشته کسی و هم نزن ولی ساید زمینه سازی مبکرده واکنشتو ببینه ساید از گذشتش چیزی داره که میخاد بگه ولی میترسه نمیدونم ولی حسم میگه یه چیزی هست که اینو گفته 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
بگه  منظورت اینه فقط باید احکام شرعی سوال کنه این الان نباید بزاره تو الکی در بری   &nbs ...

عزیزم پس چرا بوس و بغل روروش نمیاد انجام بده این حرفارو راحت میگه

شاید باور نکنی شوهر من دوران عقد از شوهر تو بدتر بود خجالتی شدید تو چت و تلگرام وعده وعید میداد ک دیدمت میخام ببوسمت وفلان ولی رودر رو خیلی خجالتی بود منم ازون بدتر خب شوهر توام شاید تو عمل خجالتیه ولی تو حرف زدن نه!

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

تو تاپیکای قبلت بودم هنوزم یحش باز نشده؟؟ بچه‌ها تو تاپیک قبلت بهت گفتن خودت شروه کن؟ شروع کردی چیشد ...

عزیز دلم دست اینا میدیم بهم ولی بوس و بغل هنوز نه امشبم که اینطوری حرف میزد

سلام دوست عزیز

من چندتا تاپیکت رو اتفاقی دیدم، شما شناختتون نسبت به همسرتون خیلی خیلی کمه علاوه بر اون نا پخته هم بنظر میرسین.

بنظرم برای عقد خیلی زود اقدام کردین در هر صورت...

مشخصه شما دختر بسیار با حیا، احساسی و به شدت لمسی هستی که دوست داری همسرت مرتب شما رو در آغوش بگیره ببین تو خودت بیشتر از همسرت خجالتی هستی اینقدر اینجا در مورد روابطتان تاپیک زدی به جاش با شوهرت حرف میزدی تا حالا مشکلت حل شده

تا زمانی که خودت نخوای مشکلاتت حل نمیشه دوست عزیز

به جای اینکه بشینی هی فکر و خیال کنی که منظور شوهرت از این استیکر از این حرف از این رفتار و غیره چی بوده، یکبار با خودش حسابی حرف میزدی اینقدر اذیت نمیشدی.

دوست خوب من بنظرم بیشتر با همسرت صمیمی شو، مرتب با هم حرف بزنید بدون هیچ قضاوت یا پیش فرضی که مثلا منظورش از این حرف چی بود

اینقدر با هم حرف بزنید که شناختتون از هم کامل بشه 

نیازهایتان رو رک بهم بگین.

عزیز جان خوبه هر چه زودتر به همسرت از خاصه هات بگی که دیگه اینقدر اذیت نشی.

در آخر برات آرزوی خوشبختی دارم

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

ینی هرکی هرحرفی زد فقط شما تو جواب همینو گفتی 

اصلا متوجه پیامای مسموم هستی چرا میای اینجا مسائل زندگیتو میگی ؟مامانت ،خواهرت ،خاله ای یا عمه ای دخترخاله ای  دخترعمه ای کسی نداری که هم عاقل باشه هم خیرخواهت ؟

چرا یاد گرفتین تا شوهرتون جیک میزنه سریع میاین تو مجازی همرو خبردارمیکنید راهنمایی میخاین 

خدایی حواستون هست دستس دستی دارین آتیش به جون زندگیتون میندازین ؟؟؟!؟؟؟؟؟؟؟