2777
2789

سلام دوستان من شوهرم علاقه ب قهوه اسپرسو داره تلخ وغلیظ باش بعد من درست کردنی رقیق میشه 

میشه لطفا یه دستور خوب بگید با موکاپات درست کنم؟ 

بعد خودم شیرین دوست دارم چجوری میتونم هم شیرین درست کنم هم تلخ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰۰ خوبه تا حالا درست کردی مزشو دوس داشتی؟

اره قهوه کم ريختم رقیق شد مزه آبکی وتلخی قاطی بود بدم اومد من کاپوچینو خیلی دوست دارم گفتم حتما میتونم اون پولم بزور جمع کردم والا😢

اره قهوه کم ريختم رقیق شد مزه آبکی وتلخی قاطی بود بدم اومد من کاپوچینو خیلی دوست دارم گفتم حتما میتو ...

ببین باید اندازه مخزن قهوه بریزی آبکی و تلخ هم میشه مثل کافه نمیشه کاپوچینو و نسکافه اماده بهتره

سلام 

حتما تا حالا قلق قهوه درست کردن به دستتون اومده 

منم تازه موکاپات خریدم قهوه غلیظ و تلخ  درست میکنم 

اول اینکه باید قهوه ات خوب باشه و با کیفیت 

بعدم اون قسمت توری ک قهوه میریزی یک فشاربدی دوباره روش قهوه بریزی اب هم از اون قسمت سوپاپ بیشتر نریزی شعله گاز هم خیلی زیاد نباشه

روی دیواردل خودبنویسیدخداهست 
سلام  حتما تا حالا قلق قهوه درست کردن به دستتون اومده  منم تازه موکاپات خریدم قهوه غلیظ ...

سلام عزیزم اره دستم اومده از اینستا یادگرفتم یدونه ام دستمال کاغذی به اندازه مخزن قهوه برش میزنم میذارم روش مثل یه دمکنی عمل میکنه قهوه رو عالی میکنه دستمال نباید اصلا بزنه بیرونا فقط روی توری بعد ریختن قهوه، ابشم از مخزنم پایین ترمیریزم شوهرم میگ عالی

سلام عزیزم اره دستم اومده از اینستا یادگرفتم یدونه ام دستمال کاغذی به اندازه مخزن قهوه برش میزنم میذ ...

سلام عزیزم .منم مثل شما تازه گرفتم میشه راهنماییم کنید چطور شیرین درست کنم یا فقط شماهم یه مدل یاد گرفتبن

سلام عزیزم .منم مثل شما تازه گرفتم میشه راهنماییم کنید چطور شیرین درست کنم یا فقط شماهم یه مدل یاد گ ...

سلام عزیزم، من خودم مخزن پر میکنم چندبار فشرده میکنم قشنگ پر میشه دستمال کاغذی به اندازه سر گرد مخزن میذارم مثل دمکنی عمل میکنه خوب میکنه شوهرم ک میگ خوب میشه بعدم ک آب تا زیر سوپاپ میریزم میذارم رو شعله ملایم وقتی همش اومد بالا خاموش میکنم، خودم باشیر میخورم یکمم شکر قاطیش میکنم شوهرم اما تلخ میخوره مونده ب ذائقه. شما ام اگ شیرین بدون شیر دوست داری یکم شکر بزن طعمش خوب میشه