2777
2789
ولی روز به روز حالم بدتر میشه.چقدر ازش بخوام به آرامش برسونتم چقدر.من دیگه نمیکشم دیگه نمیتونم.قلبم ...

گاهی ادم کم میاره درک میکنم امیدوارم همه چی تغییر کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی روز به روز حالم بدتر میشه.چقدر ازش بخوام به آرامش برسونتم چقدر.من دیگه نمیکشم دیگه نمیتونم.قلبم ...

گاهی وقتا ما دعا میکنیم ولی باز کاره خودمونو میکنیم 

میدونیم خدا چیزه دیگه میخوادا و دعامونم میکنیم ولی واگذار نمیکنیم به خدا و باز کاری که نباید بکنیمو انجام میدیم البته نمیگم ماجرای شما اینجوریه ها ولی درکل گاهی اوقات آدما زبونی دعا میکنن ولی تو عمل واگذار نمیکنن به خوده خدا و تهشم گله میکنن چرا مستجاب نمیشه دعام 

میدونین اکثره انسانا شاید وقتی یه دعایی میکنن دو متر جلوترشونو میبیننو فکر میکنن اون دعا باید مستجاب شه که به آرامش برسن ولی خدا تا پایانه مسیره زندگیشونو میبینه و با خبره 

یه مثال میزنم: شما یه فضای تاریکو در نظر بگیرین که یه چراغ قوه ی کم بُرد دارین و مسیرتونو تا ۵ متره جلوتون میبینین که پر از طلاست ولی یکی هست که هم حواسش بهتون هست و هم چراغ قوش به اصطلاح تا ۵۰ متر جلوترتون و تا پایان اون مسیرتونو میبینه و براش روشنه بعد از اون ۵ متر طلایی توی شیشمین متر که جلوی راهتونه پر از کفتارو حیوونای درندست بعده اونا ۱۰ متر اونورتر یه دره عمیقه و شما هی اصرار داری اون مسیرو ادامه بدی چون فقط اون ۵ متر طلارو میبینی و از ادامه راه خبری ندارین

به خدا بسمارنو صبر کنین به جانه تمام عزیزانم مطمئن باشین برای خدا سخت نیست راهه زندگیتونو هموار کنه امید داشته باشین بهش :)

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
گاهی وقتا ما دعا میکنیم ولی باز کاره خودمونو میکنیم  میدونیم خدا چیزه دیگه میخوادا و دعامونم م ...

چقدر قشنگ بود حرفات.مرسی که وقت گذاشتی برام.مرسی بخاطره حرفای خوبت.بهترینا نصیبت بشه

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
چقدر قشنگ بود حرفات.مرسی که وقت گذاشتی برام.مرسی بخاطره حرفای خوبت.بهترینا نصیبت بشه

من گاهی وقتا واقعا از دل حرف میزنم و شعاره الکی نمیدم 

از خدا میخوام تو این ماهه عزیز از قشنگترین مسیرای زندگی بهترین راهاشو نسیبتون بکنه😊

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
من گاهی وقتا واقعا از دل حرف میزنم و شعاره الکی نمیدم  از خدا میخوام تو این ماهه عزیز از قشنگت ...

من تازه متوجه شدم مرد هستین.چقدر خوبین شما.خدا آدمایی مثل شما رو زیاد کنه..بازم ممنونم..

مرسی از دعاتون.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
چقدر قشنگ حرف میزنیییییی

سنی ندارم خیلی حالا نگین ۸۰ سالمه😅 مجازی اینجوریم و حضوری گاهی اوقات شاید لال باشم ولی تو پیام میتونم حرف دلمو بزنم چیزایی که زبونی نمیتونم بگم

سنی ندارم خیلی حالا نگین ۸۰ سالمه😅 و حضوری گاهی اوقات شاید لال باشم ولی تو پیام میتونم حرف دلمو بزن ...

مهم نیس چن سالته مهم اینه که با حرفات تونستی دو نفر امیدوار کنی