2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چه رفتاری کنم؟

326 بازدید | 37 پست

اومدیم شهرستان خونه مادرشوهرم ..از صبح هی به شوهرم میگه منو ببر خونه ی خاله م عید دیدنی(با اینکه پدرشوهر دارم)

ساعت۸ونیم رفتن۱۱ اومدن منم با بچه هام و پدرشوهرم تو خونه تنها موندیم..اخه میگم شعور نداری خونت مهمون داری نمیگی یکم زود برگردی بچه ها خونه تنهان؟؟خیلی ناراحت شدم

وقتی اومدن زود گرفتم خوابیدم فقط گفتم اگه میدونستین اینقدر طول میکشه کاش ماروهم میبردین..پدرشوهرمم ناراحت بود چندتا بارش کرد..بنظرتون صبح چه رفتاری کنم باهاش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با پسرش رفته عید دیدنی 

مگه بچه ای؟؟بجای این کارها میتونستی بالغ تر رفتار کنی، یه چای میدادی دست پدرشوهرت و خودتم فیلمی چیزی نگاه میکردی و با بچه هات بازی میکردی،نه اینکه مثل بچه های نه ساله قهر کنی و بخوابی

شوهرت پسر مادرشه،اینو متوجه باش گلم

گفتی دیگه عزیزم ... هیچ رفتاری نکن . اونقدرا کارش بغرنج نیست شما هم رفتید چند روز بمونید دیگه

خوب منم بعد۶ ماه اومدم خونش..بعدشم شوهرم گفت پاشین هممون باهم بریم این خانوم نذاشت..اخه میگم باشوهرت برو دیگه

بنظرم خیلی بزرگش کردی. یه عید دیدنی رفتن و برگشتن و شماهم که اونجا هستید فعلا. اگه ناراحت میشدی خب شماهم میگفتی منم میام و باهاشون میرفتی یا با پدر همسرت میرفتید میگشتید

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
و یکم غیبت پشت مادرشوهر خخخ

نه اون ریسکه.یه وقت پدره لو میداد ضایع بود.ولی با خوردن میوه و آجیلهای عید بشدت موافقم😝😝😝

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

با پسرش دوست داشته بره خونه خواهرش تو چکار داری شاید شوهرش نمیبرش به غریبه که نگفته پسرشه باید از تو اجازه بگیره

بعد تو وقتی به خودت میگی بچه دیگه واقعا انتظاری ازتون نمیره

زن بزرگی هستی موندی خونه میگی تنهاییم

الکی همه چیو گنده میکنید

خوب منم بعد۶ ماه اومدم خونش..بعدشم شوهرم گفت پاشین هممون باهم بریم این خانوم نذاشت..اخه میگم باشوهرت ...

کارش زشت بوده .. اما نه اون قدری که کش دار بشه .. شما تیکه رو انداختی پدر شوهرتونم حرف بارش کرده بنده خدا رو .. خواسته بره دو ساعت عید دیدنی و برگرده بعدش همش در خدمت شما باشه.. اوقاتتونو برای این تلخ نکنید واقعا چیز مهمی نبوده