2777
2789
عنوان

بعد طلاق

3230 بازدید | 21 پست

دوست دارم یک خونه کوچک دو خوابه برای خودمو پسرم داشته باشیم اتاقش رو با سلیقه خودش بچینه هر آخر هفته ها یا بریم مهمونی یا مهمون بیاد اونقدر که دیگه پسرم شبا با آرزوی مهمونی گرفتن نخوابه 

کلی مسافرت بریم تا دیگه دلش مسافرت نخواد 

تو خونمون همیشه صدای موسیقی بیاد و شاد باشیم و دیگه اینطوری هر کس تو سکوت با خودش مشغول نباشه 

دوست دارم دیگه گریه های منو نبینه دیگه کلمات نفرت انگیز و ناامید کننده ازم نشنوه 

خدایا دلم آرامش میخواد دلم یک چایی بعد از تمیز کردن خونه تو سکوت و آرامش میخواد نمیخوام دیگه حرص بخورم حسرت بخورم 

دوست دارم برم باشگاه دوباره مثل قدیما ساز بزنم و کوهنوردی کنم کسی جلومو نگیره کسی بخاطر یک ساعت بیرون رفتن از خونه بهم تهمت نزنه 

خدایا نمیدونم چقدر دیگه زنده ام اما بذار این دنیارو با حسرت ترک نکنم 

دوستانی که بچه دارید و میگید بخاطر بچه ها طلاق نمیگیرم به خدا بچه ها گاهی با طلاق شاد ترن گاهی طلاق میتونه بهترین راه باشه 

برام دعا کنید تا بتونم تمومش کنم

من نتونستم به این مرد کمک کنم تا بفهمه زندگی یعنی چی تا مثل یک آدم نرمال رفتار کنه گاهی میگم اگر پدر مادرش از هم طلاق میگرفتن همسرم اینطوری نمیشد 

دوستانی که بچه دارید و میگید بخاطر بچه ها طلاق نمیگیرم به خدا بچه ها گاهی با طلاق شاد ترن گاهی طلاق ...

اشتباه فکر می‌کنی؛ همین که حتی ظاهری تو همین شرایط بد پدر بالای سر بچه ات هست خیلی بهتره برای حال و آینده اش نسبت به شرایطی که میخوای بعد طلاق براش بسازی؛

طلاق خیلی برای بچه های طلاق سنگین هست تو همین نی نی سایت بچه های طلاق هستن و کلی حرف زدن؛

یکی شون می‌گفت فقط بگم بچه دارید به هیچ عنوان طلاق نگیرید؛

سعی کن مدارا کنی با شوهرت حداقل تا ۱۸ سالگی بچه ات که بتونه دانشگاه با خوابگاه بره و مستقل بشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه فکر می‌کنی؛ همین که حتی ظاهری تو همین شرایط بد پدر بالای سر بچه ات هست خیلی بهتره برای حال و ...

چرا یک نسخه رو برای همه میپیچید، روزی میرسه که این بچه به مادرش بگه چرا منو از این جهنم خلاص نکردی

در پی خوشبختی🤍🌿

امیدوارم که زودتر به این چیزها برسی نمیدونم چرا ولی تاپیکات رو که خوندم دلم واسه پسرت تیکه تیکه شدش

اگر روزی تصمیم جدی داشتی برای طلاق میتونی ازم کمک بگیری(پدرم وکیله) و حتی اگر شده یک ذره راهنماییت کنه که چیکار کنی بهتره حتما حتما کمک میکنم بهت

در پی خوشبختی🤍🌿

عزیزدلم تاپیک هات رو خوندم لطفا طلاق بگیر.

از اون مرد نه شوهر درمیاد نه پدر

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
دوستانی که بچه دارید و میگید بخاطر بچه ها طلاق نمیگیرم به خدا بچه ها گاهی با طلاق شاد ترن گاهی طلاق ...

عزیرم تاپینگ بعدی فقل بود اینجا خواستم بگم شما خانم موفقی هستی امیدوارم همه جنبه ها رو بسنجی و درست ترین راه انتخاب کنی من  حرفای اخر تایپینگ به دلم نشست خدا کمکت کنه خیلیا هستن با یه ادم شیشه ای زندگی میکنن که هر ان ممکنه بهشون اسیب بزنه نمیگم مشکل شما هم حاد نیست اینا خودتون بهتر از هر کسی میدونی ولی معلومه شما دل صبوری داری ودوست داری در حق همسرت اجحاف نشه  

امیدوارم خداوند اندازه نیت وقلبت بهت کمک کنه😍😘

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده

شما اعتیادت ترک کردی؟ دخترت چی شد؟ این پسره اونه که حامله بودی؟ ولی قشنگ با خاک یکسان کردی شوهرو ها بلا