2777
2789

من خواهر ندارم 

خودم ۲۵ سالمه و هیچ اشتیاقی به ازدواج ندارم 

حتی اهل دوست پسر و این چیزا هم نیستم 

حس بدی به خودم دارم 

بزرگترین دختر مجرد فامیل منم 

دخترای همسن من حداقل ۲ تا بچه دارن 

منم  اینجوری بلاتکلیف 

نمی دونم باید چکار کنم 

یه خواهرم ندارم بهم بگه دقیقا باید چکار کنم ؟ 

اصلا اصلا اصلا دلم نمی خواد ازدواج کنم 

کلا نمی دونم میخوام با زندگیم چکار کنم 

منتظر رسیدن عزرائیلم فقط ، کاملا سردرگم 🥺

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۴ سالمه و هیچ علاقه ای به ازدواج ندارم

از ظاهر خودم و رابطه جنسی مشکلات زندگی اخلاقای مردونه و مسئولیت های بزرگ بدم میاد🥲🌝😅

کار کن مستقل شو به هیچکس احتیاج نداری

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...

به خودت برس، سفر برو، کار کن تفریح کن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من خواهرت عزیزم

نه اصلا مگه همه باید نقش همسری و مادر و پدریو ایفا کنن

برنامه ریزی.کن برا بقیه زندگیت عشق کن با خودت با جوونیت با تایمت
شهر چیه اخه مادامی که امادگیشو نداری اصلا سنتش نرو حالا بکو شصت سال

من هم همینم.گاهی فکر میکنم مشکل دارم که هیچ اشتیاقی نسبت به ازدواج و دوستی با پسرا ندارم.ولی خب وقتی واسه ازدواج هم ندارم😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یا علی.. بزرگترینش تویی🤐 تو خانواده ما کم سن ترین سن توئه.. الان همه ۳۰ به بالا ازدواج میکنن..

تنها راهش اینه ک هر وقت موردی که خواستی اومد و خودت خواستی ازدواج بکن..

حرف بقیه ام به کتف چپت نباشه

دختر خاله خودم ۲۰ سالگی ازدواج کرد من ازش یسال بزرگ ترم

یطورییی برخورد میکنن انگتر ترشیدم🙄😂😂

خو یه کاری بکن یه حرفه یادبگیر خواهر منم ۲۵ سالشه میگه میخوام دستم توو جیب خودم باشه میخوام خودمو بکشم بالا .شایدددددددد یوقتی هم ازدواج‌کردم 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃

بدترین تصمیم موقع سردرگمی ازدواجه 

ادامه تحصیل بده 

ب خودت برس 

ب فکر منبع درامد باش 

روی رشد شخصیت کار کن 

هر زمان ک کیس مناسب سر راحت قرار گرفت و امادگی روحی و جسمیشو داشتی ازدواج کن اگه خواستی 

عزیزم چرا ناراحتی خب خوشت نمیاد ازدواج کنی.چیزه بدی نیست که اخه

همه که نباید مثل هم باشه عقاید و فکراشون

یکی دوست داره کونه عنیه بچشو پاک کنه تو ۲۵ سالگی یکی دوست داره بره کار و تلاش کنه پیشرفت کنه زندگی خودش رو خودش بسازه.

تازه من یه خواهر بزرگتر همسن تو دارم هی کل دغدغش ازدواج بود همین ماه پیش هم عروسی کرد الان به مشکل خورده با پسره همش یواشکب بهم میگه خیلی پشیمونم ای کاس ازدواج نمیکردم