2821
2789

بچه ها من یه خواسته ای داشتم از یه نفر، بعد واسش تله پاتی فرستادم و توی تله پاتی گفتم بهم زنگ بزن بگو  بیام ، الان به جای خودش منشیش پیام داده که برای فلان کارتون تشریف بیارید ، چرا اینطوری شد آخه 😄 درست انجام دادم یا اشتباه؟ 

😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین هم خوبه  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
چجوری انجام دادی؟ می‌خوام واسه خدا بفرستم    

اَلو اَلو خدا چطوره حال شما

خیلی خوشم اومد از ش

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خوب مهم اون هدفت بود که بری اونجا دیگه، درست شد دیگه

آخه چون خود طرف زنگ نزده میترسم کارمو راه نندازه ، خودش زنگ میزد مطمئن بودم ، الان منشی زنگ زده بلاتکلیفم🥲

😍

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792