2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خوب بود و علاقه نداشتین زندگی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 62 پست
عزیزم حالتودرک میکنم چون منم همینطوری بودم چقدراشکشودراوردم....ببین به خودت زمان بده روخودت کارکن وع ...

خداروشکر عزیزم که مشکلتون حل شده منم از خدا هیچی نمیخوام جز همین همه چی داریم اما دلم خوش نیست😔

وای دقیقا منم همینطورم میگم وقتی اومد اینجوری باشم همه چی برعکس میشه انگار به زور دارم باهاش حرف میز ...

من که اون چند وقت چقد وزن کم کردم شب وروز آخریا کارم گریه بود دیوونه شده بودم الهی درد بی درمون بگیرن اینایی که اینکارا رو میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگ شوهرت خوبه خدایی قدرشو بدون به خودت تلقین کن که دوسش داری اصلا یادت میره ک دوسش، نداری شوهر خ ...

هر جا میریم تعریفشو میکنن میگن چقدر پسر خوبیه چقدر برای هم مناسبند و به هم میان همه خیال میکنن چقدر من خوشبختم

من که اون چند وقت چقد وزن کم کردم شب وروز آخریا کارم گریه بود دیوونه شده بودم الهی درد بی درمون بگیر ...

منم همش کارم گریه و پشیمونی بخدا اگه ترس از دل شکستن همسرم نبود و آبروی خانواده م واقعا جدا میشدم حتی اگر دیگه ازدواج نمیکردم

منم همش کارم گریه و پشیمونی بخدا اگه ترس از دل شکستن همسرم نبود و آبروی خانواده م واقعا جدا میشدم حت ...

برو پیشیه آدم مطمئن باطل کن خوب میشی حتما به کوری چشم اونی که نمیتونه خوشبختیتو ببینه

بله زندگی میکردم منم 4 ساله اول از شوهرم متنفر بودم الان بعد 21 سال عااااشقشم

خوشبحالتون عزیزم چجوری تحمل کردین و دوام آوردین ؟ شما هم شوهرتون خوب بود و مشکل از حس شما بود؟

برو پیشیه آدم مطمئن باطل کن خوب میشی حتما به کوری چشم اونی که نمیتونه خوشبختیتو ببینه

پیش دو نفر رفتم طرف گفت خیلی شیر تو شیره به این راحتیا نمیشه منم گفتم شاید داره دروغ میشه از یه نفر دیگه هم پرسیدن گفتن خیلی سنگینه و به چشمش سیاه کردن

عزیزم شما هم وقتی با همسرتون بودین یه حال بدی داشتین یا مثلا خوب بودین یه دفعه ای حالتون بد میشد؟

پیش دو نفر رفتم طرف گفت خیلی شیر تو شیره به این راحتیا نمیشه منم گفتم شاید داره دروغ میشه از یه نفر ...

آره خیلی سنگینه اتفاقا منم اول یه جا رفتیم نمیتونست

بعد فامیلمون یکیو میشناخت اون خیلی حاذقه بهش گفته بود این دختر الان پریوده سه روز دیگه پاک میشه واسش باطل میکنم و من درست روز چهارم پریودم بود

هزینه هم فقط هزینه مواد میگیره میگه حرومه پول گرفتن

الان مریضه و پیر شده دیگه نمیتونه

بگرد پیدا میکنی آدم مطمئن

تو همین نی نی سایتم خیلیا معرفی میکنن 

خداروشکر عزیزم که مشکلتون حل شده منم از خدا هیچی نمیخوام جز همین همه چی داریم اما دلم خوش نیست😔

انشاءالله دلت خوش میشه نیازبه زمان داری عزیزم وهیچوقتم به جدایی فکرنکن این خودشم تاثیرداره اخه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
عزیزم شما هم وقتی با همسرتون بودین یه حال بدی داشتین یا مثلا خوب بودین یه دفعه ای حالتون بد میشد؟

من خوب بودم تا اون میومد حالم بد میشد تا میرفت خوب میشدم اصلا خیلی عجیب

داداشم میگف قبل ازینکه علی بیاد مهسا اینطوریه😂وقتی علی میاد اینطوریه😐😡 

همش میگفتم چرا من اینطوریم انقد بهم محبت میکرد من حالم هم میخورد

من خوب بودم تا اون میومد حالم بد میشد تا میرفت خوب میشدم اصلا خیلی عجیب داداشم میگف قبل ازینکه علی ...

باورت میشه وقتی هم نیست از بس نگران این موضوعم فکر و ذکرم شده این موضوع 

انشاءالله دلت خوش میشه نیازبه زمان داری عزیزم وهیچوقتم به جدایی فکرنکن این خودشم تاثیرداره اخه

باشه عزیزم چقدر خوبه که شما صبور بودین من خیلی کم صبرم میدونین از آینده هم میترسم که درست نشه و من همینجوری بمونم حتی رابطه کامل هم برقرار نکردم بقیه میگن چقدر دل سنگی هر کی بود صداش در میومد