2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خوب بود و علاقه نداشتین زندگی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 62 پست
دلت جای دیگه گیره

نه قبل ازدواج  نه با کسی بودم نه عاشق کسی اتفاقا تمام احساساتمو گذاشته بودم برای همسرم بعد الان اینکه در مقابلش،اینجوریم از درون داغونم کرده

بنظرم از دستش نده

قطعا یه اتفاقی افتاده که اذیتی

برو روانشناس تاکمکت کنه

تو با عقل ازدواج کن 

دوست داشتن هم بوجود میاد

ولی تا مشکلت حل نشده عروسی نکنید

چون به اون بنده خدا هم ظلم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان شوهر خوب کم پیدا میشه خودت ببین چقدر تاپیک میزارن شوهراشون کتکشون میزنن خیلی مشکلات دیگه بهتره باهاش زندگی کنی کم کم علاقت برمیگرده 

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

خودمم موندم دلم اون روزا رو میخواد که دلم میخواست تحقيقات خوب باشه و بتونیم ازدواج کنیم

منم مشکل شماروداشتم حتی به همسرمم میگفتم...الان بعد۳سال علاقه مندشدم بعدم شمابری خونه خودت بامحبتایی که بهت میکنه بهش علاقه مندمیشی

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
میگن پسرای بد برای دخترا جذاب ترن شاید همینه شاید با خوب بودنش جذابیتشو از دست داده
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

اگه خوب بود و مهربون بود و دست بزن نداشت و احساس مسئولیت داشت در قبال من و بچه هام وهمه ی سعیشو برا خوشبختی منو بچه هام داشت، اولویت‌ش منو بچه هام بودن، اگه اوایل هم دوسش نداشتم اگه این خصویاتو داشت من قدر میدونستم و کم کم عاشقش، میشدم... 15ساله که هیچ کدوم از اینا رو شوهرم نداره ونه تنها کاری نکرد ک عاشقش شم بلکه کاری کرده ک روز به روز بیشتر متتفربشم ازش، و تنها خدا از دلم خبر داره ک چطور داغونم وبی کس و بی پناهم فقط به خاطر بچه هام زنده ام ونفس میکشم وگرنه اینقد بهم بدی کرده ک تبدیل به یه مرده متحرک شدم وفقط واگزارش کردم به خدا و به امید روزی هستم ک بتونم دست بچه هامو بگیرم واز این زندگی برم 😖

میگن پسرای بد برای دخترا جذاب ترن شاید همینه شاید با خوب بودنش جذابیتشو از دست داده

خاک تو سر ما دخترا

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

منم مشکل شماروداشتم حتی به همسرمم میگفتم...الان بعد۳سال علاقه مندشدم بعدم شمابری خونه خودت بامحبتایی ...

باور کنین منم خیلی دلشو شکستم از خودم حالم بهم بخوره چند بار دیده حالم گرفته س بهش گفتم چند باز هم تاپیک هایی که تو گوگل جستجو کردم دیده😔😔😔😔چقدر من بدم چقدررر

شما چجوری بودین چیکار کردین؟🥲🥲🥲

اصلا هیچ دلیلی برای اینکه ازش بدم بیاد نداشتم ما با هم خوب بودیم همو دوست داشتیم اون عالی بود ولی من بدون اینکه بفهمم اوایل همش بهش اخم میکردم ترشرویی همش بهونه میگرفتم به لباسش چهرش کم کم حالم ازش بهم میخورد 

تا بود اینطور بودم وقتی میرفت گریه میکردم میگفتم چرا من اینطوریم ایندفه بیاد باهاش خوبم ولی تا صداشو میشنیدم یا میدیدمش همون حالتا میشدم

آخریا حالت تهوع میگرفتم نکاش میکردم

شوهرم انقد گریه میکرد میگف آخه واسه چی ولی من هیچ دلیلی نداشتم

میگفتم یا طلاق یا خودکشی یا فرار

تا اینکه یکی از فامیلامون فهمیده بود و از یه آدم مطمئن پرسیده بود بهش گفته بود جادو توی گره کردن این گره رو باز کرده اینطور شده

برام باطل کردن خوب شدم

باور کنین منم خیلی دلشو شکستم از خودم حالم بهم بخوره چند بار دیده حالم گرفته س بهش گفتم چند باز هم ت ...

عزیزم حالتودرک میکنم چون منم همینطوری بودم چقدراشکشودراوردم....ببین به خودت زمان بده روخودت کارکن وعذاب وجدانتم بزارکناربه اونم فکرکن  دیگه به روش نیارکه نمیخوایش...زندگی عادیتوباهاش ادامه بده وسعی کن حتی الکی بهش محبت کنی منم کم کم یادگرفتم همین کارهاروانجام بدم بااینکه خسته ازهمه چی بودم... میگم بعد۳سال بامحبت هاش وتوجه هاش کم کم خواستمش وهمه چی اوکی شد 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اصلا هیچ دلیلی برای اینکه ازش بدم بیاد نداشتم ما با هم خوب بودیم همو دوست داشتیم اون عالی بود ولی من ...

وای دقیقا منم همینطورم میگم وقتی اومد اینجوری باشم همه چی برعکس میشه انگار به زور دارم باهاش حرف میزنم بعضی وقتا انگار الکی ازش بدم میاد باورت میشه چه شبایی که گریه نکردم دیگه خسته شدم کم آوردم