2777
2789
عنوان

عکس یه لباس مجلسی می‌خوام 🥲

136 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من پونزدهم عروسی پسر داییمه زیادم وقت ندارم 

میتونین یه چند تا مدل بفرستین 

گر خدا داری ز غم آزاد شو،..از خیال بیش و کم آزاد شو

لایک

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی باز نیس؟

شما پوشيده شو بدوز 😬😁

اما 

من جای شما بودم 

سرهمی میخریدم، برای اینطور عروسی 

عروسی دختر دایی خودم سرهمی یشمی پوشیدم 

بعدا هم استفاده میشه این پیراهن ماکسی ها استفاده چندانی ازش نمیشه و بنظرم ضرره... 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
شما پوشيده شو بدوز 😬😁 اما  من جای شما بودم  سرهمی میخریدم، برای اینطور عروسی  ع ...

😐یه بدیه عروسی پسر داییم اینکه همه سر لباس می‌خوان باهم رقابت کنند😂

گر خدا داری ز غم آزاد شو،..از خیال بیش و کم آزاد شو

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.