2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱. کاهش وزنت رو تونستی حفظ کنی بعدش ؟

۲. رژیمش خیلی سخته و غیرعادی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

زیاد گرسنگی کشیدی ؟؟

هر رژیم گرسنگی داره اما خوبیه کتو این بود تو همون هفته اول و روزهای اول کاهش بالایی رو تجربه میکنی این باعث میشه که ادامه بدی 

هر چقدر بخوای میتونی تو کتو بخوری ولی فقط ازچیزهای مجاز 

۱. کاهش وزنت رو تونستی حفظ کنی بعدش ؟ ۲. رژیمش خیلی سخته و غیرعادی ؟

متاسفانه من بعدش تثبین نکردم و وزن ان برگشت ولی کل ادم اطراف ام بودن که بعدش  کم خوردن رو شروع کردن و وزن اشون اضاف نشد

۱. کاهش وزنت رو تونستی حفظ کنی بعدش ؟ ۲. رژیمش خیلی سخته و غیرعادی ؟

رژیم اش اسون نیست ولی کاهش وزن اش عالیه بخصوص که نیاز به ورزش نداره تو زمان خود رژیم مثلا میانگین ۱۰ کیلو در ماه 

فک کن توی دوماه مثلا ۱۸ کیلو کم کنی خب ارزش داره سختی بکشیمن وزن ام هیچ جوره پایین نمی یومد     گتو عین معجزه بود برام 

سلام عیدتون مبارک🤗😍 خاستم بپرسم از چه روغنی استفاده کنیم و رژیمش باعث گرسنگی شدید نمیشه؟

سلام عزیزم عید تو هم مبارک 

من روغن زیتون بدون بو

ولی روغن های سالم و طبیعی همش مجازه مثلا دنبه روغن کرمانشاهی و ....

سلام عیدتون مبارک🤗😍 خاستم بپرسم از چه روغنی استفاده کنیم و رژیمش باعث گرسنگی شدید نمیشه؟

توی کتو هر چقدر بخوای از چیز های مجاز میتونی بخوری این باعث میشه چشم ات سیر بشه 

مثلا یه مرغ کامل اگه خواستی میتونی بخوری  البته که پروتئین زود سیر میکنه 

ادم خیلی زود حس سیری بهش دست میده 

کتو عین معجزه اس  بخصوص برای وزن های بالا که ورزش کردن خیلی سخته 

گوشت و مرغ و تخم مرغ و کاهو و روغن های مفید کل چیز هایی که لازم داری و بعد یه ماه هیچکی ادم رو نمیشناسه اینقدر که ادم سایز و وزن کم میکنه

سلام عزیزم اگر هستی هنوز فعالی من چندتا سوال بپرسم ازت؟؟؟

من الان ۱۴روزه تو رژیمم ولی۳کیلو کم کردم

حالا سه روزه رو۷۴ثابت موندم تکون نمیخورم

یبوست داشتم ولی سیلاکس میخورم روزی یبار ببخشید معذرت میخام دفع دارم

ولی وزنم دیگه پایین نمیاد

هفته اول فقط یه کیلو کاهش داشتم تو هفته دوم دو کیلو

خیلی ناراحتم اینهمه دارم سختی میکشم تحمل میکنم بعد مثل بقیه کم نمیکنم بنظرت چیکار کنم🥲🥲

هر رژیم گرسنگی داره اما خوبیه کتو این بود تو همون هفته اول و روزهای اول کاهش بالایی رو تجربه میکنی ا ...

خب یک توضیحی بده

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن