دقیقاض من سر دخترم همین بلا سرم اومد دوباره گفتم این دفعه ذوق نمیکنم ولی این دفعه بیشتر خریدم
😂😂😂😂
حالا من از یه جای دیگه ضربه خوردم ، دخترم خیلی فسقلی بود که به دنیا اومد ، لباس اندازش نداشتم . فرض کن توی دو ماهگی تازه سایز صفر اندازش شد ، یا مثلا تابستون بود هوا گرم بود ولی همه لباساش آستین بلند بود گرمش میشد . من اومدم از این تجربه ها استفاده کنم ، چون پسرم هم تابستونی بود ، کلی آستین کوتاه و لباس سایز کوچیک خریدم براش ولییی شانس یه چیزی پیش اومد برای تولدش رفتم یه جای دیگه که هوا سرد تر بود حتی یدونه آستین کوتاه نپوشید ، از اون طرف خیلی درشت تر از خواهرش بود برای همین لباسای کوچیک هم تنش نرفت و برای همین منم دوباره کلی لباس نو موند رو دستم 😂😂😂😂😂 .
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
😂😂😂😂 حالا من از یه جای دیگه ضربه خوردم ، دخترم خیلی فسقلی بود که به دنیا اومد ، لباس اندازش ندا ...
توام مثل من زخم خورده ای من تا سانیه اخر شوهرم میگفت سر ناتالی پند نگرفتی الانم میخوای اینجوری کنی باز گفتم برو بابا مگه ادم چندبار میزاد میگه اون عروسیه ی بار عروسی میکنیم بچه که ی جین قراره بیاری😂