2777
2789
عنوان

هر نکته ای در مورد خرید سیسمونی دارین بیاین بگین در راه خدا 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 72 پست
ببخشید سرهمی برای بدوتولد چه سایزی بخری خوبه؟ میگن سرهمی رو باید بزرگتربگیری 

سایز یک نخرین من خیلی دوست داشتم زیاد خریدم. دوماه بیشتر استفاده نشد.

و خدایی که به شدت کافیست...
من یدونه تخت گرفتم یدونه ویترین نوزادی یدونه دراور با شلف یدونه گهواره واسه تو اتاق خودم یدونه کمد ب ...

عزیزم تختشو دو منظوره گرفتی؟ ازینا که مال کودکه بعد گاردش و کشوهاشو برمیدارن و میشه مال نوجوان؟ یا نه تخت کودکه؟

در طریق عشقباران، مشکل آسان کجا؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاض من سر دخترم همین بلا سرم اومد دوباره گفتم این دفعه ذوق نمیکنم ولی این دفعه بیشتر خریدم 

😂😂😂😂

حالا من از یه جای دیگه ضربه خوردم ، دخترم خیلی فسقلی بود که به دنیا اومد ، لباس اندازش نداشتم . فرض کن توی دو ماهگی تازه سایز صفر اندازش شد ، یا مثلا تابستون بود هوا گرم بود ولی همه لباساش آستین بلند بود گرمش میشد . من اومدم از این تجربه ها استفاده کنم ، چون پسرم هم تابستونی بود ، کلی آستین کوتاه و لباس سایز کوچیک خریدم براش ولییی شانس یه چیزی پیش اومد برای تولدش رفتم یه جای دیگه که هوا سرد تر بود حتی یدونه آستین کوتاه نپوشید ،  از اون طرف خیلی درشت تر از خواهرش بود برای همین لباسای کوچیک هم تنش نرفت و برای همین منم دوباره کلی لباس نو موند رو دستم 😂😂😂😂😂 . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این چه رسمیههههه واقعا چرا پول سیسمونی بچه یک(معذرت ولی) نره خر رو بابای دختر بده!!!  اصلا کجا ...

عزیزم نره خر چیه میگی آخه ؟؟!!

آره رسم خوبی نیست در کل

ولی خب سیسمونی منم در حد سرویس چوب و لباس و اینارو اون موقع پدربزرگم داده به بابام

اونم باز به من میده

باز پسفردا ما میدیم به دخترمون

دیگه همین بوده از اول اینجا

😂😂😂😂 حالا من از یه جای دیگه ضربه خوردم ، دخترم خیلی فسقلی بود که به دنیا اومد ، لباس اندازش ندا ...

عزیزم 😂😂😂

منم گویا موقع تولدم اینقد تپل بودم سایز صفر تنم نشده

موندن لباسای کوچیکم

مرسی خانمی.سایز ۲اینا بگیرم بیمارستان تنش کنم بزرگ نمیشه براش؟

میخوای سرهمی تنش نکن تو بیمارستان

زیردکمه و بلوز وشلوار و جوراب تنش کن

نمیشه اینجوری؟

😂😂😂😂 حالا من از یه جای دیگه ضربه خوردم ، دخترم خیلی فسقلی بود که به دنیا اومد ، لباس اندازش ندا ...

توام مثل من زخم خورده ای من تا سانیه اخر شوهرم میگفت سر ناتالی پند نگرفتی الانم میخوای اینجوری کنی باز گفتم برو بابا مگه ادم چندبار میزاد میگه اون عروسیه ی بار عروسی میکنیم بچه که ی جین قراره بیاری😂

ن تخت کودکه از اینا 

مبارکه عزیزم

من شاید دو منظوره بگیرم یا همون کودک نوجوان

یا نوجوان بگیرم فقط

این تختای کنار مادر آپادانا تک رو دیدم، بچه تا ۳ سالگی جا میشه توش

بعد سه بهش بگم بره تو تخت نوجوان 😂😂

مبارکه عزیزم من شاید دو منظوره بگیرم یا همون کودک نوجوان یا نوجوان بگیرم فقط این تختای کنار ما ...

😂😂😂😂😂😂😂😂خدا اا منو وسوسه کردی رفتم لباسا رو دوباره ریختم بیرون یکی یکی نگاه میکنم 😂