الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای کالسکه یه چیزی یادم اومد ، من یدونه مبله خریدم برای دخترم ، یعنی سرویس خریدم از اینا که کریر و کالسکه و ساک و همه چی با همه ولی راستش روندنش 😁 راحت نبود برام چون منطقه ما یه جوریه که خیلی بالا پایین میشی ، سخت بود با کالسکه . بعدا یدونه عصایی گرفتم واقعااااا عالی بود ، با یه اشاره راحت بالا پایین میشد ، من خیلی راحت تر بودم باهاش
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
توام مثل من زخم خورده ای من تا سانیه اخر شوهرم میگفت سر ناتالی پند نگرفتی الانم میخوای اینجوری کنی ب ...
حالا من به خودم میگم اگه یه سری دیگه بخوام سیسمونی بگیرم دیگه می دونم چطوری بخرم که اضافه نیاد ولی تو دلم می دونم دوباره هم تا چشمم به لوازم نوزاد بخوره قاطی میکنم میرم همشون رو میخرم 😂😂😂
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منم شنیدم کالسکه های عصایی خوبن چون میگن سبکه ولی بچه باید بزرگتر بشه که استفاده کرد ازش نه؟ مثلا ...
آره مشکلی ندارن چون پشتش میخوابه و کامل صاف میشه ، راحت میشه نوزاد رو گذاشت ، سه حالته هست پشتش ، نشسته و نیمه خوابیده و کامل خوابیده ، البته این مدلی که من داشتم اینجوری بود ، نمی دونم همشون همینن یا نه
کالسکه عصایی من شبیه اینا بود ، هم پشتش اگه بخوای کامل میخوابه که بشه نوزاد رو بذاری ، هم سایه بونش کامل میاد پایین . خیلی هم خوش دست و جمع و جورن . البته مارکش رو نمی دونم چی بود
مرسی عزیزم چه خوب که نوزادو هم میشه توش گذاشت حتما از همینا میگیرم
راستی یه نکته یادم اومد که بگم بهت ، تنها نقطه ضعفی که من توی چند سال استفاده ازشون دیدم این بود که حالت رو به مادر ندارن ، البته بالای سایه بونش یه قسمت توری داره که بتونی بچه رو از بالا ببینی ولی اگه مهمه برات خوب این رو در نظر بگیر