2777
2789
عنوان

هر نکته ای در مورد خرید سیسمونی دارین بیاین بگین در راه خدا 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 72 پست
ببین چی میگم اینارو بخر ست آغازین نوزاد اینو بخری برد کردی ها خیلی خوبه بعد مارک سواوینکس بخر هم خی ...

خیلی ممنون عزیزم

لطف کردی و خیلی خوب توضیح دادی

بچه من دختره

من با سفید طوسی یا سفید کرم میخوام بگیرم سرویس چوبشو

احتمالا بقیه رو هم اونجوری بگیرم

سرویس چوب چی گرفتی شما؟

در طریق عشقباران، مشکل آسان کجا؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه هزیننش مامانت میده؟؟واایی چقدر زیاد ۲۰۰؟؟؟؟

آره بابام میده

والا سرویس چوبش فک کنم حدود ۳۵ بشه فقط

صندلی ماشینا حدود ۷ ۸ تومنه الان

فک نکنم زیاد باشه

شوهر من که غر زد که بابات کم میده 😐 البته دعواش کردم بچه خوبی شد 😂😂

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی و خیلی خوب توضیح دادی بچه من دختره من با سفید طوسی یا سفید کرم میخوام ب ...

وای خیلی قشنگه ان من بجه‌ ام پسره قهوای سفید گرفتم کرمی هم هست بین شون ی ست گرفتم قنداق فرنگی و قندان سویسی و سبد لباسه کثیف و اینا اونا خیلی قشنگ ان یعنی هرشب میرم نگاه میکنم 

اره من سرویش چوبم گرفتم 

مبارکه   

چیا گرفتین؟

تخت کنار مادر

تخت دومنظوره

بوفه کمد دراور

تخت پارک

چیاشو گرفتین؟

وای خیلی قشنگه ان من بجه‌ ام پسره قهوای سفید گرفتم کرمی هم هست بین شون ی ست گرفتم قنداق فرنگی و قندا ...

ای جانم

من فقط یک کیسه آب گرم کوچولو گرفتم قبلا براش اینقدر ذوق کردم

الان سیسمونیشو بگیرم فکر کنم منم هرشب تماشاشون کنم   

فقط زیاده روی نکن تو خرید که الکی بمونه روی دستت . آدم چون ذوق داره میره کلی لباس و کفش و جوراب میخره یهو ، که یا فصلش مناسبه بچه نیست یا بچه زود بزرگ میشه و اونا کوچیک میشن ، خلاصه الکی می مونه روی دستت  . الان در حد اولیه خرید کن براش بعدا به مرور و مناسب سنش و فصل دوباره میخری براش . 

یا مثلا اسباب بازی اصلا لازم نیست الان بخری براش فقط یه بسته جغجغه ، چون بچه ها تا کوچیکن عاشق لوازم خونن ، من بچه هام هزار مدل اسباب بازی میخریدم آخرش انقدر که با یه کیسه پلاستیک و ملاقه و بسته دستمال کاغذی بازی میکردن ، به اونا محل نمی ذاشتن . بذار بزرگ بشه و با ذوق خودش براش اسباب بازی بخر 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم