2821
2789
عنوان

خواهشاً بیاین بی توحهی نکنین😑

148 بازدید | 15 پست

برام چند تا پیامک رمز پویا اومده به مبالغ کم 

پیامک کسر از کارت هم برام نمیاد فعال نیست

بنظرتون میتونه طرف از حسابم پول کشیده باشه؟

........

اسمس نمیاد؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله رو نصب کن مبالغ کم هم برات پیامک میاد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
احتمالا طرف میخواد خرید اینترنتی کنه و اطلاعات کارتت (cvv2 و تاریخ انقضا )رو داره.ولی نترس نمیتونه ک ...

ولی کارت من دست کسی نبوده . امروز تنها کاری که باهاش کردم خرید از سایت باسلام بوده . 

........
2825
2823
2791
2779
2792