راستش بهم نخندید ما خیلی وقته باهمیم ( آشنا نیست) بعدش همو خیلی دوس داریم ولی این اواخر اصلا دلم یه طوریه میگم کاش باشه پیشم فلان
برامون دعا کنید بهم برسیم 😔☹️نمیتونم دیگه تحمل کنم
برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿
تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭 ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭 راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی :) نمیدونم چجوری بشه مامانم میدونه اما زیاد جدی نیست نمیدونم کی بیاد خواستگاری و اصلا قبول کنند یا نه☹️
برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿
داریم ولی خب بخاطر شرایط آقا نمیتونیم زیاد همو ببینیم
مرسی ما مخالفتامون زیاده دیگه امیدی به بهم رسیدن نداریم☺❤
عیب ندارع همیشه ب خدا امید هست
ماهم هنوز در شرایطش قرار نگرفتیم وگرنه مطمعنم خیلی مخالف خواهیم داشت:)😔😔