2777
2789
عنوان

دلم واسه مظلومیت پسرم میسوزه 💔

386 بازدید | 17 پست

پنج سالشه خیلی درک و فهم داره 

داداش بزرگترش همش زور میگه و این کوتاه میاد یه چیزی باشه اول باید بزرگه انتخاب کنه بعد این همشو میگه مامان اشکال نداره من همینو دوس داشتم 🥺

وقتی میزارم پیش مامانم حتی روش نمیشه بگه گرسنمه و اب میخوام خیلی مودبه و همش ملاحظه همه رو می‌کنه 

اگه پولم مثلا فقط پونصد باشه پسر بزرگم لج کنه ی چیز ۵۰۰تومنی میخوام من بگم ن کمتر انتخاب کن ک داداشتم بتونه چیزی بگیره اون لج می‌کنه و این میگه عیب نداره مامان من نمی‌خوام ...

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
خودت مثلا غذارو تقسیم کن پول هر چیی  باید یاد بگیره از حقش دفاع کنه

اره می‌دونم ولی خیلی با درک و مودبانه رفتار می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نیست متاسفانه....

من دو تا داداش به فاصله دوسال دارم، متاسفانه کوچیکه اغلب تحت تاثیر بزرگه کوتاه میاد... حتی الان که ۲۰ سالشه!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خوب نیست متاسفانه.... من دو تا داداش به فاصله دوسال دارم، متاسفانه کوچیکه اغلب تحت تاثیر ب ...

الهی بگردم یعنی پسر منم همش کوتاه میاد 🥺

الهی بگردم یعنی پسر منم همش کوتاه میاد 🥺

عزیزم دنیا به آدمهای خوب هم نیاز داره خیلی سعی نکن عوضش کنی البته باید بتونه از حقش دفاع کنه ولی لازم نیست خیلی خشن بشه

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
آسیب میبینه اونم تو جامعه مضخرف ما بهش یاد بده از حقش نگذره

آخه همش میگم مثلا اون بیسکوییت رو دوست داشتی برا اینکه منو ناراحت نکنه می‌خنده میگه ن همین خیلی بهتره ولی من متوجه میشم رو دلش پا میزاره با اینکه پنج سالشه

عزیزم دنیا به آدمهای خوب هم نیاز داره خیلی سعی نکن عوضش کنی البته باید بتونه از حقش دفاع کنه ولی لاز ...

میدونی پسر عموم هم سنشه خیلی لج بازه ی سری چند تا بستنی مختلف خریده بودم خونه مامان بزرگم بعد پسرم با ذوق ی بستنی رو برداشت از تو نایلون پسر  عموم لج کرد ک بستنی پسرمو میخواد مادر بزرگم از پسرم گرفت داد ب اون گفت این آرومه بهونه نمیگیره بده ب پسر عموت تا گریه نکنه

میدونی پسر عموم هم سنشه خیلی لج بازه ی سری چند تا بستنی مختلف خریده بودم خونه مامان بزرگم بعد پسرم ب ...

خودت تشویقش کن یک جاهایی یک کارهایی رو مخصوص برای اون انجام بده و بگو بخاطر رفتار عاقلانه قبلیت . اینجوری میفهمه که خوبیاش دیده میشه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
میدونی پسر عموم هم سنشه خیلی لج بازه ی سری چند تا بستنی مختلف خریده بودم خونه مامان بزرگم بعد پسرم ب ...

شما هم موندی و نگاه کردی ؟ 😐😐😐خوب اون هنوز کوچیکه ، یه جاهایی شما باید از حقش دفاع کنی تا خودش کم کم راه بیفته . شما باید قوی بودن و یادش بدی . منظورم زور گفتن و قلدری برای بقیه نیست ، اینه که تو سری خور بار نیاد. امروز پسر عمو بستنیش رو میگیره ، فردا همکلاسیش مدادش رو میگیره ، پس فردا هزار تا اتفاق دیگه میفته . اینجوری که نمیشه . دنیا پر گرگایی هست که منتظرن یه آدم مظلوم پیدا کنن و اینجوری سوارش بشن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم