2777
2789
عنوان

راهنمایی در برخورد با جاری

2608 بازدید | 23 پست

سلام به همه

دوستان من تو خانواده همسرم از روز اولی که وارد شدم متاسفانه درگیر رفتارهای سمی جاریم شدم

جاریم که چند سالی هم از من بزرگتر هست هیچ گونه ارتباطی با من نگرفت و حتی شوهرش هم هیچ ارتباطی حتی سلام و احوال پرسی با من نکرده تا امروز

منم که این رفتارها رو دیدم گفتم به همسرم تو هم مثل برادرت رفتار کن و زنش رو تحویل نگیر و مقابله به مثل کن

اونم با زور و دلخوری تا حدی این کارو کرد ولی نه به شدت برادرش

الان بعد چند سال که ایجوری گذشت و خیلی هم اذیت شدم از این بابت دیگه میخوام رها کنم 

اجازه بدم شوهرم عادی رفتار کنه ولی اصلا ته دلم هنوز آروم نگرفته 

به نظرتون باید چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادی برخورد کنین هم خودت هم همسرت 

دایورت کردن بهترین کاری هستش که میتونین در مقابل اینطور ادما انجام بدین 

بذار بفهمن که اصلن مهم نیستن براتون خوشحال باشین همه جا بگین بخندین با همه اینطوری بیشتر حرصشون میگیره

چرا رفتار بقیه باید شخصیت مارو زیر سوال ببره 

شما عادی برخورد می‌کردید 

بخدا بعضیا آنقدری که ما جدی شون میگیریم جدی نیستن 

برام پیش اومده که میگم ها هر جی بیخیال تر باشی خودت راحت‌تری 

زندگیم سر این مسائل تلخ شد حتی مقدمه مشکلاتی شد که تا پای جدایی مارو برد ولی الان میخوام یه جوری تموم کنم این قضیه رو برای خودم

چون تو این مدت نتونستم حرفم رو ثابت کنم که اون جاری شروع کننده این مسائل بود و همیشه من مقصر میشدم

چه ربطی داره مقابله به مثل کنی؟؟

بعد ازدواج من ، رابطه جاریم سر حسادت ، با شوهرم بد شد به قول مادرشوهرم تا یک ماه جواب سلامشو نمیداد انگار زن اونه هوو اورد سرش

ولی من رابطه م با شوهرش خوبه 

اون بیشعوره تو چیکارش داری

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

راهی رو که غلط رفتی و خودت رو فقط ازرده کردی ادامه نده. محتاج سلام و محل دادن جاریت که نیستی. فرض کن سوپرمارکتی سرکوچه تون هست که حالا شام و نهارم میاد مادرشوهرتون. همونقدر بی تفاوت و خنثی

سلام😊 

به این فکر کن اون داره با خیال اسوده و بدون فکری درباره تو داره زندگیشو میکنه اما تو همه چیو ب خودت زهرمارکردی

شوهر تو شخصیت خودشو داره و‌موئدبه

شوهر اون برعکس....

اهمیت نده و بزار وشوهرت راحت باشه

میدونم که مقابله به مثل کردن کار درستی نیست و نبوده از اول ولی خیلی اذیت میشم کاملا خودش رو به شوهرم میچسبونه و گرم میگیره ولی شوهرم خودش یه سلام هم به من نمیکنه

با اینکه شروع کننده این رفتارها اون بود ولی الان شوهرم میشه توقع احترام نداشته باش چون منم با زن برادرم همینجوری رفتار میکنم 

ولی آخه من روز اول عادی بودم و اون شروع کرد