2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست نزنی انگار درس نخوندی .من اول مبحثو میخونم بعد شروع میکنم تست زدن توی تستا  کلی چیز یاد میگ ...

بله درسته ولی خب من نمیدونم چجوری وقت کنم تست بزنم یعنی نمیتونم پیوسته تست بزنم کارای مدرسمو اولویت قرار میدم بعد آزمونهای تستی که میشه یهویی ۱۵۰ تا میزنم و خب این باعث پیشرفتم نمیشه

من کنکوری نیستم ولی جواب میدم ببین واسه اینکه بتونی رتبه خوبی بیاری باید واسه درسایی مثل فیزیک و ریاضی مثلا اگه ۲ ساعت تو برنامه داریشون نیم ساعت درسنامه بخونی و ۱/۵ تست بزنی چون این دو تا درس نکات رو از درسنامه یاد میگیری واسه شیمی ولی بیشتر درسنامه خوند ولی بازم حدود نصف یا چهل درصد وقت رو باید تست زد ولی واسه زیست من اینطوری انجام میدم مثلا امروز حالا هر مقدار که رسیدم میخوندم فرداش تستاشو میزدم 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
من کنکوری نیستم ولی جواب میدم ببین واسه اینکه بتونی رتبه خوبی بیاری باید واسه درسایی مثل فیزیک و ریا ...

ممنونم از راهنماییتون

بعد اینکه به نظر شما به عنوان یه دهمی تکالیف مدرسه باید تو اولویت باشه یا تست؟

ممنونم از راهنماییتون بعد اینکه به نظر شما به عنوان یه دهمی تکالیف مدرسه باید تو اولویت باشه یا تست ...

مدرسه اولویت باشه ولی همراه با تدریس معلماتون تست هم بزن و یه چیز دیگه حتما از همین الان که دهمی شروع کن کنکوری خوندن و پایه دهمت رو خوب جمع کن که دوازدهم سختت نشه

مدرسه اولویت باشه ولی همراه با تدریس معلماتون تست هم بزن و یه چیز دیگه حتما از همین الان که دهمی شرو ...

ممنونم ازتون و اینکه میشه بپرسم شما چجوری برنامه ریزی میکردید؟ ببخشیدا نگید چه پروعه   

ممنونم ازتون و اینکه میشه بپرسم شما چجوری برنامه ریزی میکردید؟ ببخشیدا نگید چه پروعه  

خواهش میکنم عزیزم پرو چیه من بتونم خوشحال میشم جواب بدم ببین قبلا عمومی ها بود الان نیست من فقط اختصاصی رو میگم زیست روزانه ۳ یا ۴ فیزیک و شیمی و ریاضی روزانه ۲ ساعت حالا گاهی برحسب نیاز ممکن بود اینا جابجا بشه تست زدنم بالا بهت گفتم

خواهش میکنم عزیزم پرو چیه من بتونم خوشحال میشم جواب بدم ببین قبلا عمومی ها بود الان نیست من فقط اختص ...

ممنونم واقعا😀❤️ من مشکلم اینه که فقط زیست و شیمی که خیلی دوسشون دارم تست میزنم و اینکه هر روز نیست یعنی یه روز خیلی میزنم یه روز اصلا نمیزنم بعد بهانه میگیرم احساس میکنم بسیار دارم کم کاری میکنم که خب واقعیته