مهربونم۹۹۹ مدیر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 700 عنوان بتاتون چندبود که توسونو جنین دیده شد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 18 پست من با بتا۸۱۴دیده نشد جنین وکیسه گفته هفته بعدبرم...بنظرتون خارج رحمیه؟ هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم 1402/01/09 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی_زرنگ۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 772 قربونت گلم...نگران نباش عزیزم قبل اینکه وقت پریو.دت برسه شکم درد اینا داشتی؟ خدایا معجزه ای کن یه بچه سالم میخوام به جنسیت دلخوام برسم 💕
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 عزیزم قبل اینکه وقت پریو.دت برسه شکم درد اینا داشتی؟ اره گلم..من از یه هفته جلوتر دل درد و کمر درد پریودی داشتم،تکرر ادرار و ی مقدار ترشحبیبیم هم سه روز قبل موعد مثبت شدبا بتای نزدیک ۴۰ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
الی_زرنگ۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 772 اره گلم..من از یه هفته جلوتر دل درد و کمر درد پریودی داشتم،تکرر ادرار و ی مقدار ترشح بیبیم هم سه ر ... منم همین جوری هستم کاش باردار باشم خدایا معجزه ای کن یه بچه سالم میخوام به جنسیت دلخوام برسم 💕
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 منم همین جوری هستم کاش باردار باشم انشاالله هستی عزیزم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان