2777
2789
عنوان

آمبولانس😎

227 بازدید | 9 پست

سلامممم یکاری رو دارم شروع میکنم هیجانش بالا هست 

اینم بگم که تمام سختی کارم رو دوست دارم🥳

آمبولانس حیوانات و امداد💃

خیلی خوبهههه خیلی

شما راجب این شغل اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید بهم🤍

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
حتما تهران هستی 

نه عزیزم ولی اولین خانوم امدادگر شهرمونم😅

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شهر های کوچیک کار دامپزشکی در امد بالا داره ولی برای گاو و گوسفند و...  حیون خونگی نمیدونم ...

اتفاقا تا دلت بخواد زیادن🫠

سلام عزیزم میشه یکم بیشتر راجبش بهم بگی من عاشق حیواناتم دانشجو پزشکیم و احساس میکنم برای منکه فعلا دانشجوعم این شغل مناسب باشه چطوریه؟ یعنی اینکه اگر اتفاقی برای حیوون خونگی بیوفته شما با آمبولانس میرسونیدش به کلینیک؟ کدوم شهری؟ منچرا هیچ وقت راجبش چیزی نشنیده بودم 

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
سلام عزیزم میشه یکم بیشتر راجبش بهم بگی من عاشق حیواناتم دانشجو پزشکیم و احساس میکنم برای منکه فعلا ...

سلام عزیزم 

تو یسری شهرا چیزی به نام امداد حیوانات وجود داره و یسری امدادگر من تا حالا ندیدم هیچ خانومی امدادگر باشه یعنی حامی هستن ولی شرایط انجام زنده گیری ندارن

از لحاظ مالی نمیشه روش حساب کرد چون در آمدی نداره و منم کاملا بر اساس علاقه خواستم آموزش امداد ببینم البته که گاهی خطرناک هم هست ممکنه حیوونی وحشی باشه برگرده و حمله کنه یا دارت بی هوشی خطا بره و به حیوون آسیب بزنه یه شماره داره با اون شماره تماس میگیرن و به ما هم شهرداری ماشین داده

و برای اینکه شناسایی نشم نمیتونم اسم شهر رو بگم متاسفم ولی تهران نیست

سوال دیگه ای داشتی بپرس عزیزم بلد بودم راهنماییت میکنم

سلام عزیزم  تو یسری شهرا چیزی به نام امداد حیوانات وجود داره و یسری امدادگر من تا حالا ندیدم ه ...

مرسی عزیزمممم. آهان کار شما زنده گیریه . من فکر کردم یچیز دیگست من اصلا ظرفیت اینکارو ندارم دلم خیلی میسوزه برای حیوونها و نمیدونستم توی ایران خانم ها هم میتونن اینکارو بکنند موفق باشی❤️

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!