2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی روز۲۵سیکل پریودم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریود شدم امروز ، ۵ روز جلو انداختم ، نمیدونی جه قدر ناراحتم

سلام عزیزم جدی 😥😥ناراحت شدم خوشحال بودم ک بهم نتیجه رو بگیم خوشحال بشیم پس حتما برای منم میادامیدی نیست چه علائمی بجز لک بینی داشتی؟؟

سلام عزیزم جدی 😥😥ناراحت شدم خوشحال بودم ک بهم نتیجه رو بگیم خوشحال بشیم پس حتما برای منم میادامیدی ...

برای من تو بارداری هام لک لانه گزینی نبود اما دیدم یکی داشت و منتظر پریودی بود اما باردار بود 

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
من پریود شدم امروز ، ۵ روز جلو انداختم ، نمیدونی جه قدر ناراحتم

درکت میکنم من ۴ساله منتظرم خوب میدونم چه میگشی چون من همه ماهها گریه کردم من هرشب هروز کمردردمیگیرم ولی نمیدونم کی موعدم هست نامنظم شده

برای من تو بارداری هام لک لانه گزینی نبود اما دیدم یکی داشت و منتظر پریودی بود اما باردار بود 

جدی ممنونم از دلگرمیت ولی خیلی صبرکردم تاحالا بی نتیجه بود ولی اینسری تنها علائم بعداز لکه بینی کمردرد با لک صورت هست چون خیلی پوستم لک اورده البته گناوه خونه خاهرشوهرم هستم 

عزیزم انشاالله توی همین فصل بهار نتیجه بگیری ، برای منم دعا کن 

روز سیزده ام خراب شد منم پریودشدم حالم اینقدر خراب ک دلم نمیخاددیگه زنده باشم خسته شدم ازاینهمه انتظار بیهوده فقط نمیدونم چرا لک بینی داشتم ک الکی امیدوارم بشم خدایاااااااخسته شدم 

روز سیزده ام خراب شد منم پریودشدم حالم اینقدر خراب ک دلم نمیخاددیگه زنده باشم خسته شدم ازاینهمه انتظ ...

عزیزم درکت میکنم منم همین حال رو تجربه کردم و از امشب سخت‌تر برام گفتن این موضوع به همسرم بود ، من دی ماه عمل پولیپ و اندومتریوز داشتم و دکتر فقط ۳ ماه وقت داد واسه طبیعی اقدام کنیم ، این ماه که پاک بشم آخرین ماهی هست دارم نمیدونی چه استرسی دارم تحمل میکنم الان ، خودم میخوام همین هفته برم سراغ دکترم و کارهای مقدماتی آی وی اف انجام بدم واسه ماه بعد،  این وسط اگه این ماه طبیعی موفقیت آمیز شد که چه بهتر 

عزیزم درکت میکنم منم همین حال رو تجربه کردم و از امشب سخت‌تر برام گفتن این موضوع به همسرم بود ، من د ...

پناه برخداانشالا ک خدا کمکت کنه حاجت دلت براورده بشه من ک کلانامیدشدم دیگه هیچ امیدی ندارم