2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی روز۲۵سیکل پریودم

359 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من دیروز ۲۵سیکل پریودم بود شبش ساعت ۴صبح برااولین بار لک صورتی چن قطره تو دستمال توالت دیدم دیگه هم ندیدم امروز بی بی چک زدم منفی شدکسی اطلاعی داره کی باید بی بی چک بزنم؟

سلام عزیزم منم مثل شما هستم اما بعد نزدیکی خودم رو پاک که کردم ببخشید دستمال صورتی شد ، دیگه هم این اتفاق نیافتاد ، ۲ حالت داره یا داریم پریود میشیم و رحم داره کم کم خودش رو آماده میکنه یا لانه گزینی هست ، فعلا تا موعد نگذشته نمیشه فهمید ، بعد موعد بی بی چک بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام تون چندم دوره بوده ؟ البته اگه براتون مساله ای نیست بگید لطفا  

برا من دو دوره هست ک پریودم نامنظم شده سری قبلتر۳۸روزه پریودشدم سری قبلی ۳۴روزه منم اینسری چون نمیدونستم از شب ۱۲تا۱۸یک شب درمیان نزدیکی داشتم الانم ۲۶دوره هستم ک پریشب ۲۵بود لک دیدم 

من میخواستم این دوره اقدام کنم . فقط یک شب شد . چون بعدش مریض شدم . اصلا حالم خوب نیست . به نظرتان احتمال بارداری هست . می ترسم دارو بخورم . چون خواهرم با یک بار نزدیکی باردار شده . من 15 دوره اقدام کردم . دوره هام 28 روزه هست ولی رفتم دکتر گفت با اینکه منظم هستی تنبلی هم داری .

به نظرت چی کار کنم ؟ دارو نخورم ؟ امروز 21 دوره هست .  

دقیقا همراه من هستی الهی نگاهی به همه منتظران بچه 

انشاالله عزیزم ، من روز بعد از اینکه دستمال یکم صورتی شد یه بی بی چک خودکاری روژان داشتم گذاشتم ادرارم غلیظ هم نبود یکم نمیدونم توهم خودمه یا نه یه خط نامحسوس میبینم