2777
2789
عنوان

مامانا بیان ..

8 بازدید | 27 پست
دو هفته پیش پسرمو بردم بهداشت دور سرش ۴۳/۵ بود گغتن کمه دو‌هفته دیگه بیارش . حالا امروز دو باره بردم میگن همون ۴۳/۵ اِ ... نگرانم .‌یعنی چی ؟؟!
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران نیستم . زنگ زدم دکترش نوبت گرفتم واسه عصر . ولی دل تو‌ دلم نیست
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
پیش متخصص کودکان ببرش
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
نگران نباش عزیزم ..
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
حتما میبرمش پیش دکترش. شوهرمم معلومه نگرانه . الکی هی زنگ میزنه میگه چه خبر . ولی چیزی نمیگه .
کجا نوشته شکلات ؟ فک کنم ۴۴ باید باشه . ولی نگرانیم بابت رشد نکردنشه بیشنر