2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 21 پست

اینایی که موقع دعوا بد دهن هستن، مطمئن باش که توی خانواده شون بددهنی و فحش  بوده و یاد گرفتن. حالا که ازدواج کردن، رعایت می کنن و مثلا جنتلمن و باشخصیت شدن ولی موقع دعوا ذاتشون را نشون میدن. عین شوهر من. هیچ کاریش نمی تونی بکنی. به نظرت میشه ذات کسی را تغییر داد.تا میشه باهاش بحث نکن و موقع ناراحتی و اختلاف سریع ازش دور شو. برو تو اتاق، آشپزخونه، حیاط و... سرت را به یه کاری گرم کن. 

کم‌ کم آروم میشه و دیگه دری وری نمی گه. 

بخدا هیچ کاریش نمیشه کرد. ممکنه پشیمون بشه ولی قطعاً بازم تکرار می کنه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من وحشی و بد دهن و مودیه سر مامانم داد میزنه وحشی میشه در حد اینکه دیگ میخواد کتک بزنه بعدش ...

دعای زبان بند قوی از آیت الله بهجت می باشد. یکی از مجرب ترین دعای زبان بند قوی و فوری، دعای زبان بند صم بکم عمی می باشد که بسیار توصیه شده است. اگر فردی این دعا را بخواند باعث ایجاد عشق فوری خواهد شد و با بستن زبان فوری به مراد دلش می رسد. دعای زبان بند صم بکم عمی در زیر آمده است. 

« بسم الله الرحمن الرحیم صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُون زاییده شکم(نام شخص مورد نظر و نام مادرش) »

وبه طرفه شخص یاعکس موردنظرفوت کنین

بابای من وحشی و بد دهن و مودیه سر مامانم داد میزنه وحشی میشه در حد اینکه دیگ میخواد کتک بزنه بعدش ...

اینجا یه خانمی شوهرش دست بزن داشت،این دعارو بهش گفتم خوندشوهرش دیگه نزدش و اخلاقش خوب شد

مرسی😍😍😍😍😍❤💋 برای پیدا کردن شغل هم چیزی دارید

دعا جهت زیاد شدن روزی این دعا را روزی چهارده مرتبه تا ۹ روز بخواند :

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بَحَقَّ وَلِیَّکَ مُحَمَدِّ بن عَلیًّ عَلَیهِ السَّلامُ اِلاّ جُدْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ وُسْعِکَ وَ وَسَّعَتَ عَلَیَّ رِزْقَکَ وَ اَغْنَیْتَنی عَمَّنْ سِواکَ وَ جَعَلْتَ حاجَتی اَلَیْکَ وَ قَضاها عَلَیْکَ اِنَّکَ لِما تَشاءُ قَدیر.

مرسی😍😍😍😍😍❤💋 برای پیدا کردن شغل هم چیزی دارید

این تا پیک خانمی که این دعاروبهش گفتم،خواهرم هم برای چندنفرکه عصبانی بودن این دعاروخوندوبه سمتشون فوت کردآروم شدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9339731/طلاق-با-2بچه-چقد-سختی