2777
2789

با فولیکول ریز باید چه کار کرد من روز ۱۸ سیکلم سونو واژینال دادم دکتر گفت هردو طرف فولیکول ریز داری سنم ۱۹ پریودی هام همیشه دو سه روز جلو میوفته بنظرتون میتونم بارداری سالم داشته باشم؟ ۲۰ روز پیش هم سقط داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه فقط باید برای بارداریت برنامه ریزی داشته باشی یعنی قبل از بارداری با مشورت پزشک دارو مصرف کنی که فولیکول های ریز بدنت قابلیت بارور شدن رو داشته باشن حین بارداری هم حتما ماهانه مشاوره های مامایی و دوماهی یکبار مشاوره با پزشک داشته باشی 

سایز و نگفت فقط گفت ریزن سمت راستت بیشتره 

منم پر فولی ریز بود با دارو یه فولی ۱۷ یه ۱۵ یه ۱۳ داشتم حامله نشدم میگن بین ۱۸تا ۲۰ خوبه

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
منم فولیکول ریز دارم ولی چیزی سر در نمیارم از سونوم

سایز فولیکول هارو نوشته

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
منم فولیکول ریز دارم ولی چیزی سر در نمیارم از سونوم

ولی یه مدت دارو مصرفوکردم تخمدانام نرمال شد ینی تمام فولیکولهای ریز از بین رفتن ولی بعد یک مدت دوباره استرس داشتم همه برگشتن