با فولیکول ریز باید چه کار کرد من روز ۱۸ سیکلم سونو واژینال دادم دکتر گفت هردو طرف فولیکول ریز داری سنم ۱۹ پریودی هام همیشه دو سه روز جلو میوفته بنظرتون میتونم بارداری سالم داشته باشم؟ ۲۰ روز پیش هم سقط داشتم
سال 98 استفاده می کردم حقیقت خیلی یادم نیست یک نفر تو همین نی نی سایت گفت خودش و خواهرش این مشکل رو داشته و یک طب اسلامی بهشون گفتن این برنامه رو استفاده کنند سر یک ماه حامله می شوند ایشون و خواهرشون هم استفاده کرده بودن. و سر یک ماه حامله شدند منم حقیقت سر یک ماه حامله شدم چیزهایی که یادمه صبح ناشتا هر روز دو ق زنجبیل تو مقدار کمی آب حل می کردم می خوردم هر شب یک لیوان رازیانه دم می کردم و میخورم حقیقت فقط این ها رو یادمه حالا خودتون تاپیک های مال فولیکول و بارداری از 98 به قبل رو بگردین تو گوگل احتمالا پیدا کنید .
عزیزم نگران نباش همش استرس اینکه این ماه باردار میشم یا نه راازخودت دور کنم منم 36هستم زایمان اولم تو اقدام اول پسر باردارشدم به دنیاآمد سه ماه بعد فوت شد الان یکسال ونیم بعد از غصه خوردن زیاد همه مرضی گرفتم تخمدانمم هم تنبله با فولیکول ریز چند ماهه دارومیخورم شیرینی وفست فود تعطیل سالم خوری میکنم خدا کنه جواب بگیرم