2777
2789
چه خوب که جواب گرفتین مقداری برجستگی چاپ داره  آیا پاک میشه؟

آره عزیزم..... لیوان‌های من هم نقش برجسته بود چند ساعتی گذاشتم توی لگن تینر ریختم رو لیوان‌ها بعد نقشها پاک شد.‌...ققط باید کامل لیوان‌ها توی تینر قرار بگیرن

و تو می مانی و من
آره عزیزم..... لیوان‌های من هم نقش برجسته بود چند ساعتی گذاشتم توی لگن تینر ریختم رو لیوان‌ها بعد نق ...

عه چه خوب که گفتین چند ساعتی بمونه

میخواستم تینرو فقط با پنبه روی لیوان ها بکشم😅 

تعداد لیوان ها زیاده 

حوله و پارچه هم دارم تبلیغات داره نمیشه استفاده شون کنم

حدودا چند ساعت بزارم تو تینر بمونن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه خوب که گفتین چند ساعتی بمونه میخواستم تینرو فقط با پنبه روی لیوان ها بکشم😅  تعداد لیوا ...

آره عزیزم لیوان‌ها باید کامل توی تینر قرار بگیره تقریباً ۴ ساعتی باید بمونه

و تو می مانی و من
آره عزیزم لیوان‌ها باید کامل توی تینر قرار بگیره تقریباً ۴ ساعتی باید بمونه

مرسی خانم

خدا خیرتون بده

شرمنده یه سوال دیگه

میتونم چند بار از تینره استفاده کنم؟

یعنی چند سری لیوان رو تو تینر بزارم بعد سری بعد لیوانهارو؟

مرسی خانم خدا خیرتون بده شرمنده یه سوال دیگه میتونم چند بار از تینره استفاده کنم؟ یعنی چند سر ...

سلام عزیزم حداقل ۱ لیتر تینر برای ۲ الی ۳ بار قابل استفاده هست...فقط باید کاملاً روی لیوان‌ها پوشیده بشه و تینر روش قرار بگیره

و تو می مانی و من
سلام عزیزم حداقل ۱ لیتر تینر برای ۲ الی ۳ بار قابل استفاده هست...فقط باید کاملاً روی لیوان‌ها پوشیده ...

ممنون خانم

خدا خیرتون بده

دعاگوتونم

چاپ ها قسمت پایین لیوان هام هست

تا جایی که چاپ داره داخل تینر میزارم

من پیگیر تینر شدم بهم گفتن تینر چند درصد میخوای؟ 😰 نمی دونستم چی باید بگم😅

عزیزم من خودم یادم نیست تینری که استفاده کردم چند درصد بود گلم اجازه بده تماس بگیرم همسرم رفته شهرستان ازش میپرسم بهت اطلاع میدم

و تو می مانی و من
سلام دوست نی نی سایتی من🌺 الهی خیر ببینی  ممنونم پیگیریت برام ارزشمند بود

سلام دوست خوبم 

تونستی پاک کنی؟

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺