2777
2789
عنوان

همسفر خسیسمون!

2036 بازدید | 64 پست

بچه با ما با یک زن و شوهر خسیس اومدیم شمال اونقدر خسیس که حتی من یه غذای درست و حسابی تو این سفر نخوردم و هرکاری میخوایم بکنیم به خاطر اونا نمیتونیم در حالی که شوهرم بسیار خوش اخلاق و خوش مسافرته 

حالا به خاطر دلایلی میخوان یهویی برگردن برن (دلیلش ربطی به ما نداره قضیه‌اش خانوادگیه) حالا به نظرتون ما هم باهاشون برگردیم؟ یا بمونیم؟ اخه میترسم دونفری هم تنهایی شمال خوش نگذره...🤕 از طرفی این چندروز که با اینا بودیم هم هیچ لذتی از سفر نبردم شما بودید چه نیکردید☹

بمونین خوب عشق کنین 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمونین یکی دو روز دیگه

همسفر خسیس خیلی بده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

صد در صد میموندم خوش میگذروندم..اخرین شمال با شوهرم و یکی دوتا خانواده دیگه بودیم اونا همش دبه در میوردن واسه برگشت مسیرو جدا کردیم رفتیم عشق و حال کلی خوش گذشت بهمون دوتایی

صد در صد میموندم خوش میگذروندم..اخرین شمال با شوهرم و یکی دوتا خانواده دیگه بودیم اونا همش دبه در می ...

با فامیل مسافرت خوش نمیگذره اصلا

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

چرا نگذره؟ 

حال خوبتو به دیگران گره نزن

اشتباهی که من چند سال کردم

منم اسیر یه مشت ادم خسیس و بی نظم بودم و که سفرهامونو کوفتمون میکردن دور از جونت

الان 2ساله که یاد گرفتیم خودمون سفر بریم و خیلییی هم بیشتر خوش میگذره. هر چی میخدایم میخوریم و هر جا هم خواستیم میخوابیم

با اجازه استارتر خانوما لطفا با دلای پاکتون نفری یه صلوات به نیت شفای همسرم می‌فرستید که سالم بشه خدا تک تک تون رو به آرزوهای قلبیتون برسونه من به دعاهای شما نی نی سایتیا اعتقاد دارم 🌺😭🙏

دانش آموخته طب سنتی🥰