2777
2789
عنوان

بچه اکسم بدنیا اومد

1522 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها من بایه اقایی بودم بعد ۳سال ایشون ازدواج کردن والان بچشون بدنیا اومذه بازنش اختلاف دارع و داره طلاقش میذه 

میگه بیاباهم زنذگی کنیم منوبایه بچه قبول کن 

من واقعا نمیتونم بااینکه دوسش دارم ولی من فقط۱۹سالمه دخترجوانی هستم چجوری بایع مرد بچه دارزنذگی کنم توروخدا ذارم دیوونه میشم دیشب عکس پچش فرستاد تاصبح گریه کردم نتونستم بخابم بنظرتون چیکار کنم من

☁💙🍓🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره طلاقش میده؟یعنی هنوزنداده؟! 

بادیدن عکس بچه مردم گریه می‌کنی ساده فرداازدواج کنی باهاش همون بچه یه پدری ازت دربیاره بیاوببین 😒

خواهشااحساسی جلونروولش کن اون اگه آدم بودکه زنش ازخودش وجیگرش نمیگذشت

Dunyada olumden baskasi yalan

اون الان فقط الان تو رو بخاطر بزرگ کردن بچش میخاد بدبخت میشی نکن این کارو یه عمر تباه میشی اصلا نکن بچشو بده زنش ببره با خودش در کل با مردی که جدا شده هم نباید ازدواج کرد

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

بهش بگو شما باید به خاطر بچه تون اختلافات رو حل کنین و به زندگیتون ادامه بدین.هر بچه ای پدر و مادر خودشو میخواد.

در ضمن تو واقعا جوونی،حیفه از اول زندگی مسئولیت سنگین بچه دیگران به عهده ت بیافته.

اون اگر عاشق واقعی بود با تو می موند.

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
مامانش براش زن گرفت 

حرفای آدما رو زیاد باور نکن عزیزم 

تو حیفی، فقط 19 سالته الان... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400