2777
2789

من دو تا داداش ۱۶ و ۱۸ ساله دارم‌ که شدن بلای جون بابای بازنشسته من و مامانم که مشکل قلبی داره.

خواهرم دانشجو هستش امشب بهم گفت خوشبحالت توی این خونه نیستی😔

ساعت ۱ خواهرم تماس گرفت که این دوتا با بابا دعواشون شده و رفتن توی حیاط و داااااد میزنن که جلوی همسایه ها آبروی بابا رو ببرن😔

من امشب خواستم زودتر سحر کنم. با بچه هام از سر سفره بلند شدم و ماشین رو سوار شدم و رفتم خونه بابام.

سر اینکه داداشم (گواهینامه نداره) میگه من نمیخوام موقع رانندگی ، بابا همراهم باشه و کنارم بشینه، مامان و بابام رو تا حد سکته غصه داده بودن.

به بابام بی احترامی کرده بودن در حد...😔

واقعا نمیدونم باهاشون چیکار کنیم😔

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید از اول ماشین بهشون میدادن.  چند وقت پیش یه اقواممون که همیشه ماشین میداد دست پسر هفده سالش تو اتوبان تصادف میکنه از ده جا دچار شکستگی میشه اتش نشانا به سختی از ماشین له میکشنش بیرون

خدا کمکتون کنه،ناراحت شدم برای پدر و مادرتون 

دعا کنید سر به راه بشن.

دلم برای مامان و بابام و خواهرم تیکه تیکه شده.

مثلا بابام بازنشسته فرهنگیه و به شدت آدم مودب و با شخصیتی هستش😔

اینا تو سنی هستن از پدرتون هم قویترن و انرژیشون انقد زیاده ممکنه پدرتون جلوشونو بخاد بگیره و بلایی سر پیرمرد بیارن گلم ، اونا ک جوونن چیزیشون نمیشه مراقب پدرتون باشین ضعیفه بیچاره

پسرهای جوان همینن چندسال دیگه خودشون سرعقل میان

می ترسم خدایی نکرده مامان و بابام دق کنن از دستشون.😔