2777
2789
عنوان

امشب خیلی برای مامان و بابام و خواهرم غصه خوردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 92 پست
عزیزم، فرهنگی نجیب شماره مشاوره رایگان روبگیر راهنمایی میکنن

خیلی ممنونم ازت.

التماس دعا دوست عزیز و خوش قلب

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش ۱۸ سالم اصل کاریه. خیلی خیلی بد دهن و بی ادبه😔 یعنی میره وسط حیاط، ساعت یک شب فررررریاد میز ...

من نمیدونم مگع میشه از پدر و مادر اینجوری خوب همچین بچه ی سرکشی در بیاد والا منم ۶ سال پیش همسن این داداش شما بودم خیلیم ماشین دوست داشتم چن بار باهاش بخثمم شد ولی یبار جرعت نکردم کلمه ای بهش توهین کنم یا دلشو بشکنم پدر من مظلوم تر از پدر شماست یکبار صدای بلندشو نشنیدیم ما واقعا جای تعجبه برادر شما اینجوری میکنه گناه دارن پدر و مادر😞

مشاوری روانشناسی گفتگویی چیزی 

داداش بزرگع رو کنترل کنی کوچیکه جمع میشه اگه درستش نکین همه این اتفاقا دوسال بعد واسه اون ۱۶ سالهه که الگو کرفته از داداشش پیش میاد

اونک‌حالا شاید بگم‌خنده دار باشه .‌اما دیدم مثلا یه اقاهه پسرش انداخته‌بود کلا رفته بود از بجنورد رفت تهران خانوادش رفتن براش دعا گرفتن ک برگرده‌.‌برگشت کار گرد الانم ازدواح کرده 

من حاضرم تاااا صبح باهاش حرف بزنم. و حرف میزنم. آرووم. فقط ببخشید انگار با دیوار حرف میزنم😔 باب ...

مشاوره هم ممکنه مفید باشه شاید یک سری رفتارا دیگه مختص جوانی نباشه و واقعا اشتباه باشه

متاسفم عزیزم 

۶۳ سالشونه.

بیچاره یه دست بزنی بهش ممکنه غش کنه چ برسه ببخشید میگم دوتا برادر داری ک اعتباری بهشون نیستو ممکنه یکیشون عصبی شه روزی کتکش بزنه یا هرچی ،، به هرکسی ک هس بسپار حواسش به این پیرمرد باشه فداتشم

من نمیدونم مگع میشه از پدر و مادر اینجوری خوب همچین بچه ی سرکشی در بیاد والا منم ۶ سال پیش همسن این ...

مشکل اصلی داداش ۱۸ ساله من هستش.

خیلی بد دهن و بی ادبه.

هرچقدررررر بابای من مظلوم و آروم و صبوره، و به لحن دلنشینش زبون زد هستش، عذر میخوام مامان من در قبال بابام بی ادب و بد دهن بود و هست.

مامانم هیییچ وقت اجازه نداد بابام با قاطعیت با داداشم رفتار کنه.

حالا با قلب مریضش، داره با این بلای جون سر و کله میزنه😔

بابای من امشب تا مرز سکته پیش رفت😔😔😔

اونک‌حالا شاید بگم‌خنده دار باشه .‌اما دیدم مثلا یه اقاهه پسرش انداخته‌بود کلا رفته بود از بجنورد رف ...

اشکال نداره بگو.

فوقیش انجام نمیدم.

بلکه این ابله آدم بشه

مشکل اصلی داداش ۱۸ ساله من هستش. خیلی بد دهن و بی ادبه. هرچقدررررر بابای من مظلوم و آروم و صبوره، ...

خدا به داد دل پدرتون و خواهرتون برسه الهی آمین

کاش ماشینرو بفروشین بدون این که داداش هاتون متوجه بشن،بعدا که بفهمند ماشینی در کار نیست شاید آرومتر بشن

خدای نکرده اگه سوئیچ رو بردارن برن بیرون میشن بلای جون خودشون و بقیه

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
مشکل اصلی داداش ۱۸ ساله من هستش. خیلی بد دهن و بی ادبه. هرچقدررررر بابای من مظلوم و آروم و صبوره، ...

اخی پدر ومادر که احترام همو نگه دارن این وسط بچه ها شاخ نمیشن مادرا پسر دوستن وپسر پر رو کن تعدادشونم زیاده 

بیچاره یه دست بزنی بهش ممکنه غش کنه چ برسه ببخشید میگم دوتا برادر داری ک اعتباری بهشون نیستو ممکنه ی ...

زنده باشی عزیزم.

امشب به همین فکر می کردم.

اینکه اگه دست روش بلند کنن، دور از جون از درد بلایی سرش نیاد , از غم...😔😔😔😔

ادار بچه پسرشیرخار یامثلا چهار پنج ساله مریختن توکفشش یا یکم‌میدادن بخوردش بخدا دلیلش نمیدونم‌اما اصلا یادم‌نمیره .‌ک‌ برا داییم انجام‌میدادن‌خخخ‌ولی بعتدین راه برااینجور بچه ها دعا گرفتنه‌گ شاید اعتقاد نداشته باشین اما‌یکی گ‌اعتقاد داره براشما انجام‌میده ‌گاهی یه کسایی ازسرحسادت یاهرچیزی میرن انجام میدن گ زندگی بپاشه یا بی آبروشن 

ماشینو فعلا بفروشه البته 18 ساله میتونه گواهی بگیره

بابام گفت صبح می فروشم ماشینو.

من گفتم نه.

گفتم با این وضع مملکت، یه فرهنگی بازنشسته دیگه نمیتونه وسیله بخره.

پس بگم بفروشه