2777
2789
عنوان

باید برگردم خونه خودم ولی دلم‌نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 19 پست
اصن دلم نمیاد برم چون وقتی میرم دوس ندارم برگردمو وقتی میام خودمو خانوادم تا ده روز باید زنگ بزنیم گ ...

چن ساله مگ ازدواج کردین؟

فک کنم شما خیلی وابسته هستین 

چون من اصلا اتقد وابسته خانوادم نیستم 

گریه واینحرفا تو این ۱۰ سال اصلا 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
چن ساله مگ ازدواج کردین؟ فک کنم شما خیلی وابسته هستین  چون من اصلا اتقد وابسته خانوادم نیستم& ...

دوساله ازدواج کردم ولی ی ساله ک دور افتادم ازشون

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ساله مگ ازدواج کردین؟ فک کنم شما خیلی وابسته هستین  چون من اصلا اتقد وابسته خانوادم نیستم& ...

من حتی ب خانواده شوهرمم وابستم برا اونا هم گریه میکنم 

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
دوساله ازدواج کردم ولی ی ساله ک دور افتادم ازشون

خب پس زمان بگدره عادت میکنی 

من ۱۰سال ازدواج کردم یکسالم دانسگاه ۱۱ساله از خانوادم دورم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
خب پس زمان بگدره عادت میکنی  من ۱۰سال ازدواج کردم یکسالم دانسگاه ۱۱ساله از خانوادم دورم

فقط بحث دوری نیست خیلی مشکلای دیگ هم دارم برای همین همیشه گدای محبتم کاش فقط بحث دوری بود