2777
2789

ازاول عید امدم خونه بابام ک شهر دیگس الانم تعطیلات داره تموم‌میشه وباید بزگردم اما دلم‌نمیخاد🤒

چونکه تو خونه خودم خییییلی تنهام

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

تو چقد منی

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کی باید برگردی؟

من اصلا نرفتم عید😭😭😭 ولی وقتی میرم با گریه و زاری بر میگردم

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
من اصلا نرفتم عید😭😭😭 ولی وقتی میرم با گریه و زاری بر میگردم

ای بابا 

چرا تعطیلات دوروز دیگ نمیری اونجا باشی؟حال وهوات عوض بشه

من انقو وابسته نیستم ک گریه کنم

ولی خب حس وحال خونمم دوست ندارم

زمان خودت وبافعالیتای سرگرم کننده ومفید پرکن وویس های عزت نفس واعتماد بنفس، خودسازی  اگرشرایطش ...

دوست دارم بچه بیارم ولی نمیتونم باردار نمیشم 

بحث سرگرمی نیس اونجا خیلی سرگرمم خونه بابام کاملا بیکارم ولی اونجا انگار تنهایی قورتم میده 

ای بابا  چرا تعطیلات دوروز دیگ نمیری اونجا باشی؟حال وهوات عوض بشه من انقو وابسته نیستم ک گریه ...

اخه شوهرم سرکاره باید غذا درست کنم براش هم ناهار که ببره با خودش هم شام ک میاد خونه..

زنگ میزنم همه خانواده ها دور همن هم خانواده خودم هم شوهرم هروزم گریه اس من چرا افتادم ب غریبی

اخه شوهرم سرکاره باید غذا درست کنم براش هم ناهار که ببره با خودش هم شام ک میاد خونه.. زنگ میزنم همه ...

خب جمعه تا یکسنبه تعطیله اونجا با شوهرت برو 

خب جمعه تا یکسنبه تعطیله اونجا با شوهرت برو 

ای خاهر راهم دوره خیلی نمیصرفه این همه راه برم برا ی روز و نصفی

ای خاهر راهم دوره خیلی نمیصرفه این همه راه برم برا ی روز و نصفی

ایشالا زودتر جور بشه بری خونه خانوادت از دلتنگی دربیای 

من میدونم غریبی چیه 

مخصوصا ک هیچکس وندارم حتی یدونه بچه🥲

ایشالا زودتر جور بشه بری خونه خانوادت از دلتنگی دربیای  من میدونم غریبی چیه  مخصوصا ک هی ...

اصن دلم نمیاد برم چون وقتی میرم دوس ندارم برگردمو وقتی میام خودمو خانوادم تا ده روز باید زنگ بزنیم گریه کنیم داغون میشیم ..عزیزم انشالله بچهدار میشی گلم

من بچه دارم خداروشکر میکنم سرگرمم باهاش ولی یک ذره خلا هامو پر نکرد هنوزم انگار همون دختر ده ساله ام دروغ میگن بچه بیار همه چی یادت میره