2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم !! بیاین سوال بپرسین آینده تونو بگم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خاهرم الان حاملس یا ن؟     من خودم کدوم ماه حامله میشم  کدوم ماه بی بی چک مثبت رو بلخره میبینممممم

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

آیا من بالاخرع این کراش مردع شور بردمو میبینم از نزدیک یا ن اگه ارع چن سالگی؟اصن میتونم مخش کنم

@benazaret  

اینو جواب بدع لطفا

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
اسی خاهرم الان حاملس یا ن؟     من خودم کدوم ماه حامله میشم  کدوم ماه بی بی چک مثبت رو ...

احتمال زیاد خواهرتون به زودی حامله میشه و بهشون پسره 

شماهم کمی نیاز به تجربه دارین اما دارین زود پیش میرین 

مواظب باشید مورد چشم حسود قرار نگیری چون اونا دارن انرژی منفی میدن 

شماهم تا کمتر از ۳ ماه صدرصد باردار خواهید شد . بی بی چک شما درجا مثبت میشود اما ازمایش خون هم بده زود در همون لحظه