2777
2789

از نگرانی زنگ زدم ولی وقتی جواب داد دیگه نفهمیدم چی میگم😑 کلی ام تهدیدش کردم ولی تهدیدام همیشه الکیه 

الان میاد چه رفتاری کنم عصبیم بدنمم میلرزه چه تابلوام😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اومد بگو پر یود هستم اعصابم خراب بود نگرانت بودم ببشید 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
شوهرمه میدونه پریود نیستم خو

بهش بگو فیلم ترکیه ای داشتم میدیدم شوهره تصادف میکنه ولی در اصل دروغ بوده و میره خیانت میکنه 

به خاطر همین ترسیدم .. ببشید   

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
شوهرمه میدونه پریود نیستم خو

خبه خبه از کجا میخاد بفهمه( مثلا ثریا قاسمی ام)

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

یه خواب اور بخور و بخواب صدای خروپفتم ببر بالا فقط همراه با چند تا صدای دیگه... 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

خودتو بزن به خواب ببین‌ وقتی میاد چیکار میکنه. بعد تو خواب الکی جیغ و داد کن و مثلا بیدار شو بگو از سرشب نگرانش بودی وقتی خیالت راحت شد خوابت برد و کابوس می‌دیدی. بعدم کلی مظلوم نمایی کن که نگرانش بودی  

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن